Take a fresh look at your lifestyle.

5% retinuti din salariu controlorilor RATP. O fi mult, o fi putin?

In urma cu aproximativ doua saptamani, Incomodph.prezenta circumstantele in care au fost surprinsi trei controlori din cadrul RATP Ploiesti in timpul programului. Va relatam atunci cum cei „trei crai de la Rasarit” isi facusera cumparaturile in Piata Centrala, ocupau abuziv locurile din tramvai si apoi au gasit de cuviinta sa aplice o amenda unui copil de liceu, in conditiile in care in respectivul mijloc de transport era si un grup de calatori de etnie roma care, evident, calatoreau fraudulos. Sesizati atunci, cei doi directori din cadrul RATP, Ionelia Enescu si Cristian Iancovici ne-au asigurat ca vor lua masurile care se impun in aceasta situatie, astfel incat sa nu se creeze un precedent. Astazi am primit raspunsul acestora, in care ne sunt aduse la cunostinta sanctiunile „aspre” aplicate celor trei.

 

Buna ziua!

 

La data prezentei s-a inchis  raportul de neconformitate intocmit pentru cei trei controlori surprinsi de Dumneavoastra in situatiile mentionate in mesajul trimis in data de 29.05.2013. Va informez ca in urma analizarii faptelor reclamate si potrivit obligatiilor profesionale asumate prin semnarea fiselor de post si a celorlalte documente de referinta specifice, numitii NICULICEA VASILEILIE MARIA si POSEA PUIU au fost sanctionati disciplinar fiecare cu reducerea  salariului de baza cu 5% pe o durata de 1 (una) luna.

Regretam situatia neplacuta pe care ne-ati adus-o la cunostinta si va asiguram ca, in cadrul viitoarei sedinte  periodice de instruire profesionala, cazul  va fi prelucrat intregului colectiv de controlori de legitimatii calatorie, astfel incat sa fie constientizata importanta unei atitudini de munca corecte si responsabile.Va asiguram de deplina noastra implicare in optimizarea serviciului public de transport local si  a relatiei calator – operator de transport.

          

Cu stima,

                Ionelia Enescu – RATP Ploiesti


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy