Take a fresh look at your lifestyle.

11 Povesti care inspira, pe 15 Mai la Ploiesti. Vino si tu

Dupa ce in primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare, în 11 oraşe din ţară.

Dacă în 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, iar în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, anul acesta fiecare eveniment 11even Experiences se va derula având ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life.

Evenimentele locale 11even Experiences din 2014 se vor desfăşura în perioada 7 – 30 mai după următoarea agendă: 7 mai – Bacău,  9 mai – Suceava, 12 mai – Timişoara, 13 mai – Constanţa, 14 mai – Craiova, 15 mai – Ploieşti şi Cluj-Napoca, 16 mai – Sibiu, 22 mai – Bucureşti, 29 mai – Braşov, 30 mai – Oradea.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante  pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul partici-pantilor, pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera. In cadrul evenimentelor Sharing 11even Experiences, o parte a incasarilor totale sunt redirectionate catre sustinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social, etc.

In 15 Mai, incepand cu ora 17.30, 11even ajunge pentru prima data si la Ploiesti, in Aula Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti, B-dul Bucuresti, nr. 39

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Ploiesti, va rugam sa intrati in sectiunea INREGISTREAZA-TE (http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti) si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). In urma confirmarii inregistrarii veti primi un email automat de confirmare. Ulterior, in urmatoarele 48 de ore, unul din colegii nostri va va contacta pentru finalizarea procesului de inregistrare.

Pachetele disponibile sunt:

– Educativ -30 RON- special create pentru accesul elevilor, studentilor si cadrelor didactice

– Standard – 50 RON –  acces standard la sesiunile evenimentului

– Premium -100 RON – locuri rezervate in primele randuri si acces suplimentar la after coktail.

Evenimentul va sustine proiecte educative pentru tineri, facilitand acestora accesul la workshopuri si evenimente viitoare gratuite si totodata vom avea 20 de tineri defavorizati (16-18 ani) la evenimentul din 15 Mai pentru a le facilita accesul la povestile de viata ale unor oameni deosebiti.

Pana in prezent, au confirmat participarea ca speakeri la evenimentul din Ploiesti:

Leonard Doroftei
Campion Mondial Box WBA

In 1997 Doroftei a devenit boxer profesionist facand un contract cu clubul canadian Interbox. Pe 5 ianuarie 2002 a cucerit titlul de campion mondial profesionist la categoria semi-usoara a versiunii WBA, invingandu-l la puncte pe argentinianul Raul Horacio Balbi. Pe 31 mai, la Bucuresti, Doroftei a luptat din nou impotriva lui Balbi si de data aceasta romanul s-a impus in mod clar.

Nascut la Ploiesti, Leonard a început sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti. Intre 1986 si 1988 a cucerit in fiecare an titlul national la juniori. Mai tarziu a obtinut cinci titluri nationale la seniori in 1992, 1993, 1994, 1996 si 1997. A castigat medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Barcelona in 1992 si la Atlanta in 1996. De asemenea, a fost campion mondial in 1995 si campion european in 1996 si 1997. Palmaresul sau la amatori este de 239 de victorii si 15 infrangeri.

In prezent este presedintele Federatiei Romane de Box si proprietarul Doroftei Pub, campionul nostru fiind implicat in multe cauze sociale si comunitare.

Peter Barta
CEO Fundatia Post-Privatizare

Peter Barta ne va vorbi in partea intai a evenimentului, in cadrul temei Humanizing Work.

Peter Barta este consultant cu o vasta experienta in management, in special in domeniul managementului de proiect, experienta acumulata pe parcursul a doisprezece ani de activitate in sectorul profit si cel non-profit.

A fost implicat în managementul a numeroase proiecte nationale si internationale, a evaluat diverse proiecte in valoare totala de peste un milion de dolari si a asistat la implementarea acestora. De asemenea, a fost colaborator al unor institutii precum Consiliul Europei,in cadrul carora a derulat misiuni de monitorizare în tari precum Mexic, Palestina, tarile scandinave,Rusia sau Macedonia.

In prezent, Peter Barta este CEO al Fundatiei Post Privatizare (FPP), cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o organizatie apolitica si non-profit care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, de imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Cristina Manole

Trainer

Trainer cu peste 12 ani de experienta, practica în coaching de 6 ani, în prezent colaboreaza cu Indonesian Navy.

Experienta profesionala si-a inceput-o ca psihoterapeut în 1998 si s-a dezvoltat ca trainer in aceeasi perioada. A livrat traininguri organizationale concepute si structurate într-o forma cat mai practica si aplicabila in companiile client.

Incepand cu 2003 si-a dezvoltat propria companie de traininguri ajungând sa livreze pentru clienti precum: Coca Cola, Romtelecom, Hilton Athenee Palace, Euromedia, Ropharma, Nufarm, si multe altele.

Completand formarea în coaching a inceput sa contracteze sedinte de coaching, sesiuni individuale cu marea majoritate a clientilor mai sus mentionati. In plus, a crescut portofoliul de clienti in afara sferei organizationale, intr-un procent ridicat persoane publice.

In prezent, a incheiat contracte cu companii din Indonesia si cea mai mare realizare este colaborarea cu Marina Indoneziana, unde livreaza atat training cat si sesiuni de coaching.

Eugen Cristescu

Jurnalist, proprietar al publicatiei online www.incomodph.ro si presedinte A.D.O.R.

In anul 1999, Eugen Cristescu incepea sa practice meseria de jurnalist, angajandu-se la Telegraful de Prahova. Dupa sase ani de presa scrisa si-a dorit sa realizeze o emisiune TV si a trecut la Prahova TV unde, timp de alti sase ani a produs si realizat emisiunea INCOMOD, interzisa in inauarie 2012. Inca din anul 2008 a infiintat publicatia online www.incomodph.ro care abordeaza un stil jurnalistic pamfletar.

Preocupat de a intelege si a dezvolta societatea civila prahoveana, in anul 2009 a infiintat Asociatia Alianta pentru Drepturile Omului din Romania( ADOR), un ONG pus in slujba comunitatii. Printre actiunile desfasurate se numara campania de advocacy “Fara caini pe strazi- prin etica si ratiune”, din anul 2013, cand a fost initiat, promovat si predat un proiect de Hotarare de Consiliu Local cu privire la gestionarea cainilor cu si fara stapan din Ploiesti. Militant pentru dezvoltarea democratiei participative, prin angrenarea cetateanului in viata comunitatii, a actionat pentru implementarea transparentei decizionale in randul autoritatilor locale. De asemenea, prin colaboratorii voluntari, s-a implicat in consilierea si reprezentarea persoanelor abuzate in drepturile lor fundamentale.

In anul 2012 a candidat la functia de primar al muncipiului Ploiesti, ca urmare a unui parteneriat intre PNTCD si un grup de ONG-uri, pentru ca ulterior sa-si dea demisia din PNTCD, revenind ca reprezentant al societatii civile.

In prezent desfasoara in paralel activitatea de jurnalist si presedinte al ADOR, promovand, pe cat posibil, activitatile entitatilor societatii civile prahovene pentru imbunatatirea vietii in comunitate, pentru educarea si implicarea cetatenilor.

Paul Olteanu

Specialist in branding personal si comunicare publica

Din 2013 Paul este si trainer si coach certificat în Process Communication Model ® – o teorie de personalitate premiata, folosita in discurs de catre presedintii americani si utilizata la NASA ca principal instrument in procesul de selectie si pregatire al astronautilor.

Anterior, Paul a ocupat functiile de director de comunicare al Universitatii Romano-Americane, Head of Strategy & New Business al agentiei de publicitate Headvertising si sponsorship & marketing manager pentru Asociatia MaiMultVerde.

In ultimii 7 ani, a livrat peste 5000 de ore de training, coaching si consultanta pe subiecte precum psihologia comunicarii, carisma si vanzari, branding personal si discursului public catre publicuri din Europa, America si Asia.

In paralel cu activitatea de training si consultanta, pe parcursul timpului Paul s-a implicat intr-o serie de cauze educationale, de protectia mediului si in industrii creative si a colaborat cu organizatii precum BCR, BRD, CBRE Romania, CEZ, Cosmote, Cartoon Network, Ernst&Young, Gothaer Asigurari, Heineken, Indygen Romania, Petrom, Raiffeisen Bank, Securitas Romania, TEMPO Advertising, Habitat pentru Umanitate, Fundatia “CODECS pt. Leadership”, WWF România.

Paul este on-line din 1997, a fondat Inoveco Energy si Cupid Interactive si locuieste in prima casa 100% independenta energetic din România.

Puteti afla mai multe despre el pe www.paulolteanu.com/

Paul Dumvravanu
Avocat, Fondator RE/MAX STAR Ploiesti

„Faptul ca Romania este o tara a contrastelor se vede in fiecare zi si in viata noastra. Eu, ca si liberal, imi doresc o altfel de Romanie bazata pe principii solide, recunoasterea meritelor si promovarea cetatenilor exceptionali.” Paul Dumbravanu

Paul Dumbravanu a absolvit in anul 2002 cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii ,,Nicolae Titulescu”, Bucuresti, iar in anul 2006 primeste titlul de avocat stagiar.

Activitatea sa profesionala incepe in anul 2002, cand ghidat de un dezvoltat spirit antreprenorial, acesta reuseste sa puna bazele unor afaceri de succes in domeniul imobiliar, in marketing si comert. In anul 2008 isi deschide propriul cabinet de avocatura.

In politica, Paul Dumbravanu a avut o ascensiune treptata si dupa 10 ani a devenit presedinte al organizatiei Tineretul National Prahova si deputat ca reprezentant al colegiului 11 Ploiesti Vest din partea Partidului National Liberal.

Corina Ungureanu

Dubla campioana mondiala la gimnastica

Dubla campioana mondiala la gimnastica artistica, ploiesteanca Corina Ungureanu si-a inceput parcursul spre inalta performanta la varsta de 7 ani, in cadrul Clubului Sportiv Petrolul Ploiesti, sub indrumarea antrenoarei emerite Leana Sima.

In anul 1993, a fost selectionata la lotul de junioare de la Bucuresti.

Datorita talentului si rezultatelor remarcabile, in 1996, intra in atentia celei mai titrate echipe de antrenori ai lumii, Octavian Belu si Mariana Bitang, si este promovata la echipa nationala de gimnastica artistica a Romaniei.

In anul 1997, cucereste medalia de aur cu echipa la Campionatele Mondiale de Gimnastica artistica de la Lausanne, performanta pe care o repeat si in anul 1999, la Campionatele Mondiale de Gimnastica artistica de la Tianjin. In 1998, la Campionatele Europene de Gimnastica artistica feminina de la Saint-Petersbourg, devine campioana europeana la sol si campioana europeana cu echipa.

In prezent, Corina Ungureanu este un promotor al fenomenului sportiv, fiind implicata in numeroase proiecte de sustinere a performantei sportive si a sportului de masa.

Lucian Aldescu

CEO DPD Romania

Lucian Aldescu si-a inceput cariera in domeniul transporturilor si logisticii incepand cu 1994, ca logistic manager, in cadrul companiei belgiene Eculine. In 1997 fondeaza, alaturi de James Gray-Cheape, Pegasus Courier, prima companie de curierat Same Day in Bucuresti. Pegasus a fost achizionata in 2008 de catre grupul GeoPost – Yurtici Kargo, preluand numele de DPD Romania.

Incepand cu 2008 Lucian detine functia de CEO al DPD Romania, companie parte a grupului DPD International, al doilea cel mai mare curier express din Europa. In 5 ani, dl. Aldescu a reusit sa inregistreze triplarea cifrei de afaceri, si profit peste asteptari.

Lucian Aldescu este absolvent al programului de MBA Tiffin University, speaker al celor mai importante evenimente de business si a fost presedinte al A.O.C.R. (Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania) in perioada 2009-2011.

Adrian Soare

Marketer, trainer si speaker

Adrian ne va vorbi in partea a doua a evenimentului, in cadrul temei Bringing joy in life.

Adrian Soare este marketer, trainer si speaker. Scrie din 2006 pe www.succesdublu.ro, acum unul din cele mai cunoscute bloguri de dezvoltare personala din Romania.

Are experienta in vanzari si internet marketing, e pasionat de psihologia comportamentului uman, motivarea echipelor, depasirea limitelor si orice are putina legatura cu adrenalina. A tinut in ultimii doi ani peste 150 de traininguri pe teme ca Motivatie, Time-Management, Stabilirea Scopurilor, Gasirea Vocatiei, Limbajul Trupului, Public Speaking.

Se concentreaza pe nevoile participantilor si interactiunea cu el este dinamica, personala si lipsita de formalitate. In timpul liber alearga maratoane si ultramaratoane.

Evenimentul va fi moderat de :

Mihaela Tatu – Originara din Brasov, Mihaela a facut cariera in mass-media, apoi s-a dedicat comunicarii si educatiei tinerei generatii.

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Ploiesti, va rugam sa intrati in sectiunea INREGISTREAZA-TE (http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti) si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium) sau sa ne contactati la numerele de telefon : 0734 391 319 sau 0752 003 785.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy