Take a fresh look at your lifestyle.

Zi cu impact in Ploiesti// Voluntari de la Discovery Networks au muncit pe santierul Habitat for Humanity pentru ca patru familii sa aiba ACASA

Habitat for Humanity Romania a lucrat ieri alaturi de echipa Discovery Networks pe santierul din Ploiesti, pentru a sprijini patru familii cu venituri mici sa aiba un loc numit acasa. Evenimentul face parte dintr-o initiativa pe care Discovery o are anual la nivel global – Impact Day – si prin care angajatii companiei sunt voluntari pentru proiecte care aduc o schimbare reala in vietile oamenilor.

Anul acesta, angajatii Discovery care coordoneaza operatiunile pentru Europa de Sud-Est din biroul de la Bucuresti au ales sa dea o mana de ajutor la realizarea fundatiei pentru patru locuinte simple, decente si accesibile.

Prin proiectul „Construim impreuna pentru comunitate”, Habitat for Humanity Romania va construi in sistem cvadruplex opt locuinte in Ploiesti, intre 2015 si 2016. Habitat for Humanity Romania a inceput in luna mai 2015 constructia primului cvadruplex, alaturi de voluntari internationali si corporatisti romani.

Familiile cu venituri mici din Ploiesti pot aplica pentru o locuinta Habitat for Humanity pana pe 30.06.2015. Criteriile de selectie si detalii despre procedura de aplicare se gasesc pe website-ul asociatiei www.habitat.ro urmand linkul.

Habitat for Humanity activeaza in judetul Prahova din 2009, prin constructia si renovarea caselor pentru familii  defavorizate, constructia unui centru comunitar independent energetic in Boldesti-Scaieni si interventii la sistemele de incalzire pentru reducerea riscului la incendii.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy