Take a fresh look at your lifestyle.

Vrei sa accesezi cei 2000 de euro alocati de Guvern pentru intreprinderile aflate in dificultate ?

CyberProject SRL se ocupa de consultanta in vederea obtinerii de microgranturi pentru Masura 1 , 2 si 3. Pe masura 1 pentru cei fara cifra de afaceri  se pot accesa intre 2000 si 5000 de euro. Pe Masura 2 capitalul de lucru , functie de Nr angajati si cifra de afaceri se pot accesa si peste 100000 euro. Pe masura 3 Investitiile ar putea ajunge si la 200000 euro sau de 3 ori cifra de afaceri pe 2019. Preturile la firma noastra sunt urmatoarele : pentru Masura 1 pretul este de 200 euro. Pentru masura 2 si 3 pretul variaza intre 2 si 4 % din suma atrasa de fiecare client. La semnarea contractului se achita 50 % din contract si restul cand vor intra banii in contul firmei/societatii. Daca se doreste ca sa relationam pentru depunerea documentatiilor in sistemul ministerului economiei si dupa ce va intra banii in cont atunci preturile contractelor cresc cu 50 %.

Pentru programare a discutiilor detaliate se percepe 100 lei pe ora de consultanta. Contractele se anuleaza unilateral daca nu se aduc actele si documentatiile solicitate.

Pentru oameni pragmaticii discutiile si contractarea nu poate dura mai mult de o ora.

Programarea se face la telefon 0799 096 675 sau e-mail : mihaelaeconomist@gmail.com

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy