Take a fresh look at your lifestyle.

Viceprimarul Anca Popa loveste din nou// Ca responsabil cu termia in Ploiesti nu face decat sa transmita mesaje, nu sa-si asume decizii. Contractele cu asociatiile nu se pun pe internet, se dau direct lor

Cand am spus ca Anca Popa, viceprimarul Ploiestiului este nepriceputa in ale administratiei si nu aduce plus valoare, am avut dreptate, din pacate. Nu as fi scris despre ea din nou, pentru ca e o pieredere de timp, oricum nu intelege decat sa se planga si sa ostilizeze oamenii fara sa isi vada vina in ceea ce face. Invata, invata, invata pe nervii si banii nostri si mai are si orgolii persoanale sa se simta lezata cand cineva o apostrofeaza public, aratandu-i limitele administrative. Confunda contexetele cu usurinta si se comporta in fiecare la fel. Functia de viceprimar nu este similara cu cea de profesor, aici nu te si nu poti plange in birou, ci trebuie sa pui osul la treaba. Slujba de viceprimar nu este aceea de a transmite ce spune unul sau altul ci de a-ti asuma decizii in cunostinta de cauza in domeniul in care ai decizie sa iti asumi. In general, daca cineva nu stapaneste un domeniu, asta e, lumea intelege, dar macar sa aiba decenta sa nu se simti ofuscat(a) tuguind buzele, incercand sa arate ca este puternic(a) doar pentru ca se uita insistent in ochii celui care il/o critica pentru ca nu spune nimic administrativ, raportat la functia pe care o detine, pentru ca demonstratia limitelor profesionale in domeniu este facuta zilnic si este evidenta. Numai cine nu vrea, nu o vede.

Citeste si: Raspunsul meu pentru (fi)guristii din USR: Cristian Apostol si Anca Popa

Cam atat cu introducerea, dar am vrut sa punctez inca o data, daca mai era nevoie, ca moidestia mimata nu tine loc de profesionalism, iar Anca Popa are o decizie prin care sa conduca tot ce tine de termie in Ploiesti, nu sa fie portavocea celor care conduc SC Termo Ploiesti, dupa cum vedeti in poza alaturata. Apropo, postarea viceprimarului Anca Popa nu este publica, ci doar pentru prietenii domniei sale. Interesant, nu?

Nu consider ca a facut o fapta buna promovand un contract care este postat pe internet si la care nu toti presedintii si administratorii au acces sau se descurca cu internetul. Nici nu au aceasta obligatie, chiar daca Uniunea Euroepeana bate moneda pe digitalizare si ar putea fi argumentul care sa ii iasa printre buzele tuguiate de atata munca in termia ploiestena ale Ancai Popa. Ca presedinte al Uniunii Asociatiilor de proprietari am avut o discutie zilele trecute in primarie chioar si cu domnia sa pe aceasta tema a contractului, asa cum am avut si cu Sorin Nicolae, directporul comercial al SC Termo Ploiesti SRL.

Practic, l-am rugat pe cel din urma de saptamana trecuta sa rezolve problema contractului si sa mi-l puna la dispozitie pentru a-l da la cele peste 600 de asociatii de proprietari pe care UAP Prahova le reprezinta. Ce au ales sa faca? Sa il puna pe un link de unde sa il descarce presdintii de asociatii, de parca ar fi interesul lor sa il semneze , nu al operatorului. Sorin Nicolae mi-a tot spus ca nu a venit avocatul sau juristul sa se uite pe el, ca sa constat ca e un banal contract, similar cu cel al Veoliei Energie Prahova, care nu a putut fi simplificat ci se intinde pe 12 pagini. Halal avocat aveti la SC Termo Ploiesti, daca i-a luat doua saptamani ca sa nu faca nimic, doar sa inlocuieasca reprezenantantii. Prin urmare, sa va duceti voi din asociatie in asociatie si sa duceti contractele daca aveti figuri in cap si nu vreti sa fiti sprijiniti, nu sa puneti oamenii sa intre pe internet si sa descarce contractul, apoi sa vina la Brazi a vi le aduca. Ori poate aveti impresia ca administratorii si presedintii nu au alta treaba decat sa descarce documente, sa le printeze, semneze si scaneze si sa vi le trimita din nou pe mail. Va asigur ca nu si este de datoria voastra sa le printati si sa le inmanati spre a fi studiate si semnate. Noi am vrut sa va ajutam, dar desi nu dam doi bani pe orgoliile voastre, ne lovim de ele, ceea ce ingreuneaza comunicare. Daca va ganditi sa faceti economii cu banii pe hartiile tiparite, poate era bine sa va ganditi mai bine cand ati cumparat gazul cu 370 de lei si nu cu 150 fara TVA.

Mai am ceva de spus despre contract. Am observat ca reprezentantul SC Termo Ploiesti, directorul General Vasile Ionescu este singurul care semneaza contractul, iar domnia sa este demisonar de marti 31 octombrie 2022. Trecem si peste asta, dar de ce nu semneaza si directorul comercial si avocatul/juristul acela maret caruia i-a luat doua saptamani sa copieze un contract vechi sa sa schimbe andrisanti? Consider ca acest contract nu este complet ca si semnaturi si este inutil de stufos, complicand lucrurile. Prin urmare, rezolvati aceste probleme si dati-l printat in teritoriu la asociatiile de proprietari, pentru ca este interesul vostru. Nu va comportati ca si cum vi se cuvine, asa cum sunteti obisnuiti, in privat e diferit. Spor la treaba!

P.S. Nu promovez link-ul deoarece consider ca forma actuala a contractului nu este una buna, in primul rand pentru ca este semnata doar de un director si acela demisionar. Nu asa se procedeaza, ci cum am spus mai sus. Asociatiile de proprietari sunt parteneri in contract nu sclavii cuiva!

sursa foto: replublikanews.ro

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy