Take a fresh look at your lifestyle.

Un student BRAȘOVEAN aleargă de la BUCUREȘTI la SOFIA 1000 KM

1000 km BALKAN Charity Challenge
Florin-Bogdan Năstase este student al Universității Transilvania, dar pasiunea a depășit cu mult granițele impuse de domeniul ingineriei lemnului în care studiază.
O pasiune a sa e muntele. A trecut la acțiune și a urcat în moduri unice  Mont Blanc 4810 m. , Elbrus 5642 m și dar și multe vârfuri din România.
Nici la alergat nu se lasă mai prejos. Are la activ mai multe ture de semimaraton, dar în momentul de față face un lucru extraordinar:
DUATHLON:
  • București – Sofia – pe bicicletă 500 km
  • Sofia – București – alergare 500 km
Nu a mai participat niciodată la așa ceva, a recunoscut că are emoții, cu toate acestea vrea să ducă alergarea până la capăt:
PENTRU A AJUTA LA STRÂNGEREA DE FONDURI PENTRU
HOSPICE – Casa Speranței
Site oficial:
Putem fi alături de el, lăsându-i o încurajare pe site-ul său, sau donând pentru Hospice – Casa Speranței!
 
Proiectul este în desfășurare, dar seara, la culcare, Florin își face timp să treacă din experiențele trăite în blogul său:
„Record personal -după aproximativ 8 ore de mers pe bicicletă puteți trece la kilometri parcurși cifra 132, dacă am înțeles eu bine.
Ce să spun despre drum? Foarte ciudat, aveam impresia că merg pe drept dar eu de fapt urcam și nu înțelegeam de ce obosesc . Numai urcări și coborâri plus o diferență de nivel pozitivă de aproape 1000m. Tot la categoria de drum intră și ultima experiență tare trăită, să mergi cu bicileta cu aproape 70km/h (în coborâre, nu faceți ochi mari ), lacrimile îmi zburdau pe obraji … a fost super.”
 
 
Florin, îți urăm DRUM BUN! Suntem alături de tine!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy