Take a fresh look at your lifestyle.

Simona Gherghe, jos palaria. Simona Senzual, tu, jos privirea

Razboi deschis la Acces Direct, de pe Antena 1. Doua Simone, dintre care numai una de calitate, respectiv Gherghe s-au duelat verbal, pana cand discutia a devenit penibila, la fel ca invitata. Asadar, Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii Acces Direct a avut-o in platou, spre nefericirea ei, pe una dintre cele mai penibile fufe din ceea ce se cheama show-bizz-ul romanesc, adica Simona care isi zice Senzual. Discutia care a aprins spiritele a avut loc pe marginea filmuletului dat publicitatii de publicatiile centrale in urma cu catva timp, flimulet in care Senzuala se certa cu Maharu, interlopul langa care a cunoscut asa-zisa celebritate. Cu totii stim in ce consta celebritatea ei, pozele nud o arata. Personal consider ca Simona Senzual nu ii ajunge nici la degetul mic de la picior Simonei Gherghe, care a muncit ani de zile in Antena 1, fara sa isi foloseasca nurii pentru a promova. A muncit prezentand stirile si executand cu profesionalism tot ce i s-a cerut. Din aceasta cauza, nu suntem de acord cu nesimtirea de care a dat dovada Senzuala, care a tinut sa precizeze ca este o persoana credibila si, ca filmuletul este o facatura realizata de producatorii emisiunii moderate de Gherghe. Credibila nu credem ca mai este nici pentru Maharu care n-a avut decenta sa intre in direct si sa recunoasca faptul ca el a pus la cale filmarea, tocmai pentru a o umili pe fosta, daca a fost asa. Sau macar sa intre in direct si sa infirme.

Poate ca nu are nicio importanta ca suntem de partea Simonei Gherghe, poate ca suntem subiectivi lucrand in aceeasi bransa, dar nesimtirea de care a dat dovada Senzuala ar trebui sa stea la baza unui embargo pentru toate fufele din aceasta categorie a show-bizz-ului. In mintea ei poate se crede vedeta, iar vina este a noastra a celor din presa, ca promovam asemenea creaturi, care sunt aduse in atentia publicului prin pictoriale in care isi pun in evidenta sanii, fundul si orice altceva in afara de inteligenta. Din discursul fostei lui Maharu am retinut ca este al doilea episod din „Inima salbatica”, care vine dupa primul. A spus acest lucru de doua ori, de parca doi ar veni dupa trei, nu dupa unu. Sau poate ca la scoala la care despuiata blonda a invatat in gimnaziu, ca nu credem ca are mai mult de opt clase, ordinea este alta decat cea pe care am invatat-o cu totii. Capatos, nu mai promova astfel de persoane, te rog mult! Sau macar educ-o, sa nu mai vina cu guma in gura la emisiuni, iar daca vine, totusi, cu guma, sa tina 10 pachete in gura. E clar ca Simona Senzual a stat in gazda pana la sapte ani.

 

Fragmente din emisiunea Acces Direct


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy