Take a fresh look at your lifestyle.

Seful de post din Soimari ii face viata un calvar mamei sale. O vrea moarta?

Unul dintre locuitorii comunei Blatesti, din judetul Prahova este seful de post din localitatea Soimari, pe numele lui Mihai Spanu, agent sef al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova. In calitatea pe care o are, Mihai Spanu ar trebui sa fie un model pentru cei a caror liniste are obligatia sa o vegheze. Departe de a fi un exemplu pentru cele doua comunitati, agentul sef a intrecut orice limita a decentei si si-a alungat mama de acasa de mai bine de trei luni. Mai mult, in anul 2004 a reusit sa isi convinga mama, Elisabeta Spanu, o femeie trecuta de 70 de ani, sa ii vanda terenul si casa in care locuia, fara nici o clauza de intretinere. Cel putin asa sustine mama sefului de post Mihai Spanu si din cate am aflat si de la comisarul sef Bogdan Despescu, pe care il vom cita in acest caz stupefiant pentru un reprezentant al politiei, dar mai ales pentru un fiu.

Elisabeta Spanu, ne-a declarat pentru Incomod TV ca Mihai al ei a fost un copil cuminte, un barbat ingrijit de ea, dar care s-a schimbat radical dupa ce s-a casatorit in urma cu un an si jumatate. Nu ne permitem sa facem comentarii asupra situatiei familiale a sefului de post din Soimari, asa cum veti vedea in declaratiile date atat de mama sa cat si de sora Florica Tudoran, revoltata de comportamentul fratelui sau.

Sora sefului de post are grija de mama sa de mai bine de trei luni de cand acesta a scos-o din casa, aducand-o la locuinta sa de la Boldesti- Scaieni.

Lacrimile mamei au fost coplesitoare, la fel ca suferinta pe care i-o poti citi pe chip atunci cand povesteste drama prin care trece. Dupa ce a scos-o din casa in urma cu trei luni, Mihai Spanu a intrat in cele doua camere in care locuia batrana care, culmea, i-au revenit la mostenire celui de-al treilea frate, care locuieste in Ploiesti. Fereastra prin care se putea vedea in curte a fost inchisa prin stinghiile batute in geam. Lucrurile adunate de-a valma in cele doua incaperi, in dusmanie fata de persoana care i-a dat viata, au pus-o pe Elisabeta Spanu in situatia in care se afla acum. Adica a fost nevoita sa paraseasca locuinta in care a trait mai bine de 50 de ani.

Opulenta pe care o afiseaza locuinta sefului de post, in contrast cu magherinita in care a locuit mama sa este mult prea evidenta pentru a nu o crede pe Elisabeta atunci cand ne-a spus ca a fost batuta si jignita infiorator de cel pe care l-a iubit ca pe ochii din cap si in care a avut incredere atunci cand a semnat un act de vanzare cumparare, fara sa se gandeasca la consecinte. Era copilul ei, doar. Cine s-ar fi gandit ca peste ani, cel care era numai lapte si miere inainte semnarii contractului se va transforma intr-un ………….( pune-ti voi cuvantul aici).

Din incursiunea pe care am facut-o alaturi de victima sefului de post la casa acesteia, am resuit sa aflam ca Mihai Spanu este un pasionat vanator, pe care sora il suspecteaza de braconaj si, mai mult, este curioasa daca are permis pentru vantoare. Capturile sale sunt evidente asa cum resiese din pozele pe care le vedeti. Poate organele abilitate vor raspunde la intrebarile Floricai Tudoran.

Dupa ce am terminat de pozat asa-zisa locuinta a Elisabetei, precum si superba casa a sefului de post am telefonat pe numarul de fix al postului de politie din Soimari incercand sa luam un punct de vedere celui care a creat atatea probleme mamei sale. Cel care ne-a raspuns a fost fax-ul, undeva la orele 14.45. Am rugat pe cineva din primaria Baltesti ca atunci cand agentul sef apare prin zona sa ii comunice ziua si ora la care ne putem intalni pentru a-i da prilejul sa spun ace l-a determinat sa aiba acest comportament fata de masa sa. Au trecut deja doua zile si domnia sa nu s-a aratat intersat de a-si spune punctul de vedere. Oferta ramane deschisa…

Referitor la situatia creata de seful de post din comuna Soimari, comisarul sef Bogdan Despescu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Prahova ne-a spus urmatoarele: “ Agentul respectiv a fost chemat. Au fost prezentate actele din care reiese ca este proprietarul imobilului. I-am atras atentia ca este vorba de mama domniei sale si ca ar trebui sa aiba o alta atitudine. De asemenea, pentru a-i convinge sa se impace, i-am chemat pe amandoi si pentru a stinge acest conflict. I-am pus in vedere sa aiba un comportament civilizat fata de mama sa, iar in cazul in care nu se inteleg pe cale amiabila sa apeleze la caile legale”.

Din pacate, acest conflict este departe de a fi stins, iar o femeie se chinuie pe drumuri in timp ce un reprezentant al politiei se lafaie intr-o casa superba. Trist, dar adevarat si cum se spune, viata bate filmul.

Urmariti mai jos declaratiile mamei si sorei sefului de post din comuna Soimari, agentul sef Mihai Spanu:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy