Take a fresh look at your lifestyle.

Scrisoare deschisa a sindicalistilor din aparare: Inceteaza lucrul in toata tara in semn de protest!

Industria de aparare, una dintre cele mai importante ramuri de activitate din Romania a fost pusa si ea pe butuci. Liderii de sindicat s-au strans unul in jurul altuia si au intocmit o scrisoare deschisa pe care o aduc la cunostinta opiniei publice si , mai ales, autoritatilor statului, care se fac vinovate de acest deznodamant. Mai jos aveti scrisoarea prin care sindicalistii au decis sa nu mai presteze nicio activitate in domeniu, incepand cu data de 1 mai 2012. ministrul Apararii ar trebui sa fie primul care baga capul in pamant si, in semn de respect fata de acesti oameni, sa gaseasca de indata solutiile pentru redresarea acestui domeniu de activitate, odinioara unul dintre cele mai performante. Mai jos aveti scrisoarea deschisa asa cum ne-a fost trimisa la redactie de Adrian Nania, unul dintre semnatarii ei:

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata