Take a fresh look at your lifestyle.

Roberta pentru ce te rogi la Ghighiu? Ca sa nu faci puscarie?

Astazi, pe la orele 15.00, Roberta Anastase a descins alaturi de vesnicii ei spp-isti, dintr-o limuzina direct la Manastirea Ghighiu. Era cam neagra de suparare dupa cum ne-au spus cei care au vazut-o, poate chiar mai neagra decat geaca pe care o purta pe “gingasa” ei faptura. Situatia cu care se confrunta prima mioapa a tarii nu este de invidiat, dar printre principalii vinovati se afla chiar ea. Impertinenta de care a dat dovada, pusa sub masca zambetului fals care o caracterizeaza, s-a intors impotriva ei. Acum se roaga la Ghighiu pangarind acel locas sfant cu inutila ei prezenta. Nu e greu de imaginat ce il ruga pe Dumnezeu, pe care cu siguranta l-a uitat in ultimii ani de cand se afla la putere. Nu stim daca s-a pus in genunchi, desi banuim ca pozitia nu ii este straina, dar cu siguranta se roaga pentru ca sa nu pice guvernul si sa mai pupe un procent de 5% macar la viitoarele alegeri. Asta e partea frumoasa. Dar cred ca cel mai mult se roaga sa nu ajunga la puscarie, alaturi de toti cei care i-au cantat in struna si au ascultat-o cu maxima obedienta. Roberta Anastase esti o rusine pentru acest judet si vreau sa platesti pentru tot raul pe care l-ai facut. Asa cum ai stiut sa iti bati joc de milioane de pensionari, asa cum ai stiut sa iti umfli conturile, tot asa sa stii ca totul se plateste in viata asta.

Pe aceasta cale ii rog pe cei care vor veni la putere sa nu uite nicio clipa tot raul care s-a facut in ultimii ani si cei care se fac vinovati de diverse infractiuni sa plateasca. Se impune o lege a raspunderii ministeriale serioasa, cu sanctiuni drastice asupra celor care vremelnic sunt in functia de ministru.

Rugaciune placuta in continuare Roberta Anastase dar sper, ca de data asta Dumnezeu sa ma auda pe mine. De fapt, stie EL mai bine ce are de facut toti.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy