Take a fresh look at your lifestyle.

Recompensele lui Badescu pentru oamenii din campanie. Omul lui Ghita, Cristian Iancovici, director la RATP din sef la controlori

Pe masura ce primesc mai multe informatii despre ce se intampla la RATP, ma conving ca nu ma insel asupra lui iulian Badescu atunci cand spun ca este aservit total lui Sebastian Ghita si nu are prioritati decat cele pe care I le ordona mogulul.

Luati-o cu titlul de zvon care, in cel mai scurt timp se va adeveri, chiar daca lumea mocneste din cazua primarului si smecheriilor lui de la RATP. Din cate ne-au spus sursele noastre, directorul RATP ar urma sa fie Cristian iancovici, fostul sef se la Controlori, al carui fiu, Alex Iancovici a facut campanile electoral pentru Iulian Badescu. Sa-I zicem recompense. Dar sa nu uitam ce spunea Badescu in camapnie: cqa s-a terminat nu numirele in functie pe criteria politice. Vax albina, pentru ca Alex, destoinicul baiat de campanile va primi rasplata prin functia tatalui. Ce il califica pe Iancovici? Il califica (neierrtata sa imi fie cacofonia) calitatea de tata al fiului sau care se pare ca este angajastul lui Sebastian Ghita la 2K Telecom, inca din anul 2006.

Pana la urma a muncit baiatul si merita recompensat, ca doar nu degeaba a facut taica-su Facultatea de Stiinte Economice de la Pitesti, conform Facebook. Lumea zice nu prea ar fi asa si ca ar fi absolvit Spiru Haret pe la 50 de ani. Lumea rea, nu-I asa domnule Iancovici?

Ca sa treaca neobservata punerea in functie a lui Cristian Inacovici, Ion Micu ar fi director general pana la numire deorece in caliatea sa de director tehnic, conform fisei ostului, poate detine acea functie.

Nu putem sa-il criticam pe Iancovici-tatal pentru dorinta de fi director general, chiar daca arde etapele unui concurs la care, cu siguranta aspira si altii, poate mai calificati. Putem sa remarcam doar prima decizie pe care a luat-o de cand a ocupat biroul lui Radu Popescu. E vorba de o decizie de un profesionalism desavarsit.

Cristian iancovici a ordonat igienizarea biroului directorial. Profi, nu?

Din cele auzite, nici doamna Ana Iancovici-mama nu e straina de o careiera in plina ascensiune. Domnia sa, care am inteles ca ar fi asistent medical si lider RATP al personalului tesa merita din plin o crestere a prerogativelor. Toata familia Iancovici a facut campanile pentru Iulian Badescu, motiv pentru care propunem un post de director si pentru doamna. Incet, incet RATP sau, mai degraba Ploiestiul, devine mosia lui Sebastian Ghita. Badescu doar executa, ca deh, are obligatii mari. Oare poate articula cuvintele intr-un dialog cu Ghita sau doar piuie? Asta in cazul in care are bateriile montate…

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy