Take a fresh look at your lifestyle.

Proiectul implementat de Asociatia ATEENS a ajuns la final

Asociaţia Tinerilor din Liceul Nichita Stănescu „ATEENS” a desfăşurat  în perioada iulie – noiembrie 2014 proiectul Biblioteca prinde viaţă!, finanţat Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova, în cadrul programului de proiecte locale derulat de Ministerul Tineretului şi Sportului pe anul 2014.

Proiectul a vizat crearea unui cadru organizat în care 100 de elevi să îşi petreacă timpul liber (prin activităţi socio-educative) timp de 3 luni în cadrul Colegiului Naţional “Nichita Stănescu”, Ploieşti. În cadrul proiectului a fost înfiinţată o ludotecă care a desfăşurat activităţi cu ajutorul a 15 tineri voluntari selectaţi din rândul membrilor ATEENS. S-au desfăşurat activităţi de tip teatru forum, o tabără tematică la Sinaia, unde voluntarii au pus la punct o piesă de teatru forum, care s-a bucurat de succes în rândul celor 70 de spectatori entuziasmaţi de posibilitatea de a se implica într-o problemă specifică liceenilor.

 

Parteneri:

Asociaţia pentru Educaţie Non-Formală

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Prahova

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu”, Ploieşti

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy