Take a fresh look at your lifestyle.

Prim-vicepresedintele PDL Caras-Severin, Ghiorghioni Ionesie, contestat puternic de consatenii din Bucova!

Din cate se pare, IncomodPH.ro se citeste si peste granitele judetului Prahova. Recent, am primit un e-mail pe adresa redactiei tocmai din Caras Severin. Ni se semnaleaza ca presedintele PDL Caras, Ghiorghioni Ionesie, a fost la un pas sa isi ia bataie de la locuitorii din Bucova, cu ocazia deplasarii acestuia in zona. Din pacate, cei care se afla la butoanele acestei tari sunt pedelistii si „fratii” lor din coalitia de la guvernare. In conditiile in care toate functiile importante sunt ocupate de acestia, iar tara se duce zi de zi in jos, pe cine Dumnezeu sa mai critici daca nu pe cei care ne aduc in foame? Disperarea la care ajung romanii nu e de bun augur pentru o tara care se afla pe marginea prapastiei.

Mai jos aveti mesajul si pozele primite:

„O noua adunare generala a membrilor composesori, convocata de Ghiorghioni, desi instanta suspendase Consiliul de Administratie a Composesoratului din Bucova, s-a soldat cu incidente, respectivul fiind contestat puternic de o mare parte a celor prezenti!Numai fortele de ordine, prezente in numar mare la Bucova, de la Politie si Jandarmerie, plus un numar impresionant de agenti de paza adusi si platiti de Ghiorghioni, l-au tinut pe acesta departe de mania oamenilor…”APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy