Take a fresh look at your lifestyle.

Pornit din durere, un ONG ajuta, acum, persoanele aflate in dificultate

Asociatia MicNews.ro este inregistrata la Judecatoria Sector 3 sub nr 5044/300/2012 este condus de tanarul Mihai Caldararu , care in urma cu cinci ani a fost institutionalizat prin mai multe Centre de plasament. A  aboslvit  Scoala de Arte si Meserii nr 2, profil confectii imbracaminte, Scoala Populara de Arta, Cursuri de Inspector Resurse Umane .
Asociatia MicNews.ro a inceput sa se puna pe picioare in anul 2012 acreditata de Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului, in prezent Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului condusa de Marin Florica, presedinte.   
Asociatia MicNews.ro a primit acreditare din partea Administratiei Prezidentiale, Guvernul Romaniei, Camera Deputatiilor, Politia Capitalei. Intra AICI sa vizualizezi recunoastrea Asociatiei MicNews.ro de catre Camera Deputatilor.
Asociatia MicNews.ro este condusa de trei tineri :Olteanu Cristi Daniel Director Adjunct,   Olteanu Raluca Maria Redactor sef,  Dochiu Alin George Cameraman/Photo , Vlasceanu Sile Cameraman/Photo, Gheorghe Cristian Photo. In 2012, portarul de stiri Mic-News.ro, a fost lansat pe piata online in mass-media.
Asociatia MicNews.ro prezinta in exclusivitate cele mai interesante si adevarate stiri, evenimente si investigatii.
Mihai Caldararu, reporterul MicNews.ro pe probleme sociale si politica merge la toate evenimentele organizate de institutiile ale statului roman, discuta cu personalitati in lumea shobizului, politicieni, vedete despre diferite cazuri grave pe care Romania le intampina. Asociatia MicNews.ro a ajutat foarte multa lume cum ar fi:  pensionari cu venituri reduse, persoanele cu handicap, persoane bolnave de cancer, leucemie, epilepsie.
Ai o problema sociala trimitene povestea ta la Emailul: micnews@yahoo.com sau suna la numarul de telefon : 0724.713.999.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy