Take a fresh look at your lifestyle.

Patimile unui lup dupa un meci slab al echipei lui de suflet

Unii sustin ca s-au nascut cu sange albastru, eu si nu numai m-am nascut cu sange galben-albastru. Noaptea ce a trecut nu am dormit deloc si ma gandesc ca au mai fost cativa. Am tot revazut meciul de aseara si ma chinuiam sa inteleg ce a determinat prestatia baietilor ?

Oare tricoul Petrolului este prea greu ? Cumva unii s-au incaltat invers ? Gazonul care a avut de patimit in urma meciurilor nationalei de tineret ?

Nu stiu si nici nu are prea multa importanta, dar sunt convins ca am primit o lectie dura pentru infatuarea si ignoranta mea. A fost bine, am castigat si cupa, eram spaima campionatului si la fiecare meci veneam fara alta emotie decat cea a scorului cu care castigam.

Umpleam stadionul si toata tara ne invidia…Apoi a fost greu liga a4-a lupta cu alesii locali, cu jandarmii, cu noi, pentru ca multi au abandonat clubul cu care se mandreau cand era sus, deoarece era sub demnitatea lor sa mearga la meci pe islaz printre vaci si ciulini. Uite ca incepusem iar sa scoatem capul,

jocul mergea binisor si lumea se strangea in numar din ce in ce mai mare.

Brusc noi si numai noi ne faultam singuri, incepem sa ne credem zmei, sa gandim ca este suficient sa intram in teren , pentru ca adversarii sa plece infranti.

Sper sa ne trezim cu totii si sa intelegem ca PETROLUL inseamna traditie si istorie.

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy