Take a fresh look at your lifestyle.

Ordonanta presedintiala a ADI Termo Prahova facuta de mantuiala? A fost depusa la o instanta necompetenta material

As fi vrut sa ma insel, pentru ca m-a bucurat reactia ADI Termo Prahova de a depune o ordonanta presedintiala impotriva operatorului SC Termoficare Prahova pentru ca acesta sa asigure continuitatea serviciului de furnizare a apei calde. Din pacate, nu m-am inselat si constat ca actiunea ADI termo Prahova a fost facuta de mantuiala, de gura lumii sau juristii de la Consiliul Judetean sunt niste incompetenti care trebuie sa fie cercetati disciplinar.

Citeste si: Protestul a trecut, plangerea penala a fost depusa, acum a venit randul unei ordonante presedintiale care sa oblige operatorul sa ne furnizeze apa calda

Dupa cum vedeti in fotografie, ADI Termo Prahova a depus ordonanta presedintiala la Tribunalul Prahova, adica nu acolo unde trebuia conform legii pentru a se judeca cu celeritate, respectiv la Judecatoria Ploiesti.

Din acest motiv, Tribunalul a acordat un termen rapid, pentru a se incadra in celeritatea cu care se judeca aceste ordonante. Astfel, la termenul care a avut loc astazi, judecatorul/judecatorii care au fost in acest caz s-au prununjtat pe exceptia invocata de ei din oficiu, legata de necompenetta materiala, nu teritoriala cum gresit scrie in foto de catre instanta, conform art. 996 Cod de Procedura Civila. Speram ca sa fie efectuata modificarea in baza de date a Tribunalului pentru o corecta informare a opiniei publice.

Revenind la incercarea ADI Termo Prahova de a obliga operatorul sa furnizeze apa calda constatam ca este facuta de mantuiala, fara vreo intenetie de a produce efecte, din moment ce a fost depusa la o instanta care nu avea atributii in judecarea cauzei. Indiferent ce ar spune preseidntele Consiliului Judetean, Iulian Dumitrescu, aceasta greseala este impardonabila, pentru ca este o sigtuatie de criza si ridica mari semne de intrebare asupra onestitatii demersului in sine.

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova a depus ordonanta presedintiala la Judecatorie si actele ulterioare, pentru a castiga timp, cu speranta ca Judecatoria va da un termen rezonabil de judecata, nu dupa ce problema se va fi rezolvat.

Avand in vedere cele de mai sus, solicit presedintelui Consiliului Judetean, Iulian Dumitrescu sa cerceteze disciplinar pe cei care s-au ocupat de acest demers in instanta, pentru a ne arata buna sa credinta in rezolvarea problemei crizei apei calde. Predarea gratuita a CET Brazi in conditiile actuale, cu toate ciurcurile de acolo, care pare sa fie singura solutie in opinia domniei sale este o tragere de timp, care implica ulterior cheltuieli din parte primariei Ploiesti, pentru care cei care le vor antama vor trebui trasi la raspundere pentru ca au preluat utilaje defecte sau in paragina. Inlocuirea tuturor echipamentelor cu unele noi este prima problema de rezolvat inainte de acest trasânsfer, care nu lasa loc pentru alte optiuni.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy