Take a fresh look at your lifestyle.

O firma americana vrea sa lanseze un hotel spatial pana in 2021

Cei care au visul de a calatori in spatiu vor avea o noua destinatie orbitala in urma cu patru ani, daca planurile unei companii vor ajunge sa se realizeze.

Aceasta lansare, numita Orion Span, isi propune sa isi creeze gara “Aurora” la sfarsitul anului 2021 si sa inceapa sa gazduiasca oaspetii in 2022.

“Lansam primul hotel de lux la preturi accesibile “, a declarat fondatorul si CEO-ul companiei Orion Span, Frank Bunger, care a dezvaluit recent ideea la Summit-ul de la Gala Aurora din San Jose, California.

Termenul “accesibil” este un termen relativ: o sedere de 12 zile la bordul statiei Aurora va incepe la 9,5 milioane de dolari. Cu toate acestea, este o suma mai mica decat au platit turistii orbitali in trecut. Din 2001 pana in 2009, sapte oameni potenti financiar au efectuat in total 8 calatorii la Statia Spatiala Internaționala (ISS), platind sume intre 20 de milioane pana la 40 de milioane de dolari, de fiecare data.

“Au existat inovatii la design  pentru a o face mai modulara si mai simplu de utilizat si pentru a avea mai multa automatizare, deci nu trebuie sa avem EVA-uri (activitati extravehiculare] sau intervale de spatiu”, a spus Bunger de Gara Aurora.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy