Take a fresh look at your lifestyle.

NOUĂ NE-O MAI DĂ CINEVA ?!?!?

Deunăzi un bunic mă întreba cu năduf: „Ce se mai aude taică, de Pensia Municipală, pe care ne-a promis-o primaru’ în campania electorală, ne-o mai dă şi nouă ăştia !?!?”. Întradevăr, mi-am amintit şi eu de scandalul şi valurile făcute astă primăvară de candidatul USL, la Primăria Ploieşti, onor actualul domn primar Iulian Bădescu. Miile de voturi câştigate cu această promisiune, lansată (spunea atunci USL-ul) în cunoştinţă de cauză, după modelul „Radu Mazăre la Constanţa” şi care va fi implementat şi la Ploieşti deîndată ce va fi oficializat ca primar al municipiului Ploieşti, dar pentru asta are nevoie şi de consilieri locali USL, consilieri judeţeni şi preşedintele Consiliului Judeţean (nu am priceput de ce !!!). OK acum domnu’ primar are consilierii locali USL, consilierii judeţeni USL, prefectul şi preşedintele Consilului Judeţean Prahova tot ai USL-ului sunt.

În ciuda rezultatelor clare obţinute la alegeri, USL-ul şi aleşii acestei formaţiuni, se pare că au uitat că FOARTE MULTE voturi le-au obţinut pe seama disperării şi sărăciei multor semeni de-ai noştri care s-au încrezut (câtă naivitate) în spusele unui senator (pe atunci), actual primar municipal, care le promitea cu atâta nonşalanţă şi dărnicie câte-n lună şi-n stele ceva ce nu avea NIMENI în toată România, o Pensie Municipală.

Fără îndoială că Ploieştiul este unul dintre municipiile puternice ale României, dacă de-a lungul timpului foarte mulţi parlamentari au fost (şi sunt încă) dispuşi să lase deoparte un mandat de senator sau deputat pentru un mandat de primar al Ploieştiului. Se pare că aşa stau lucrurile, atâta timp că nici un parlamentar nu ar ezita să lase fotoliul din Palatul Parlamentului, pentru scaunul din Primăria Ploieştiului.

Speranţa mea şi a celor câteva mii de pensionari care au votat cu … Pensia Municipală au rămas alegerile parlamentare de la sfârşitul lui 2012 şi teama USL-ului că oamenii necăjiţi NU „vor mai pune din nou botul!” la promisiunile deşarte ale candidaţilor acestei formaţiuni politice.

NU sunt analist politic, nu sunt formator de opinii, sunt doar un ploieştean scârbit de promisiunile şi minciunile ce-l înconjoară şi care nu face altceva decât să semnaleze lucruri pe care, în graba noastră cotidiană, nu mai reuşim să le observăm, chiar aşa de atent.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy