Take a fresh look at your lifestyle.

Niciun politician prahovean nu a venit la audierea publica. Ii doar in cot!

Audierea publica pentru modificarea legii uceniciei a avut loc la ora si locul stabilit. Multumim tuturor celor care au participat, in mare majoritate tineri liceeni si cativa studenti, doi profesori, dintre care Corina Barbu, de la Asociatia Liceului “Nichita Stanescu” ATEENS a si sustinut o depozitie. Alaturi de aceasta a participat si Asociatia JUVENTINA. Singurul politician care a sustinut depozitia, adica opinia sa in legatura cu tema audierii publici, a fost Raul Petrescu, din partea TSD Prahova. Din partea sindicatului BNS a existat, de asemenea, implicare. In rest, nimic, sindicatele profesorilor au lipsit cu desavarsire, patronatele au fost reprezentate de o singura persoana, Cristina Negrea, din partea CLIMM Prahova, iar politicienii au fost dezastru. Colegii din mass-media au fost reprezentati doar de Valea Prahovei TV, motiv pentru care le multumesc.

Am trimis invitatii la toate partidele, cu exceptia UNPR, pentru ca nu as fi avut rabdarea de a asculta elucubratiile lui Serioja Chivu. Argentina Costache, purtatorul de cuvant al PSD, Bianca Patrichi, purtatorul de cuvant al PNL, dar si persoana cu care am vorbit dupa ce am trimis mail-urile sunteti departe de functia pe care o ocupati in partid, cel putin in acest caz. De la nicunul dintre partidele invitate nu a raspuns invitatiei, cu atat mai mult cu cat era prima audiere publica din Prahova. Indiferenta cu care au rapuns politicienii prahoveni spune multe despre interesul lor pentru comunitatea pe care o reprezinta. Lipsa lor de respect nu este fata de organizatori, ci fata de ploiesteni/ prahoveni, adica cei carora, peste putin timp le vor cersi voturile. Sper ca toti cei care va intitulati politicieni si va dati preocupati de oamenii care v-au ales, sa aveti parte de aceeasi indiferenta din partea votantilor.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy