Take a fresh look at your lifestyle.

Multumesc Rosal. De doua ori

Dupa doua- trei saptamani de reclamatii la RASP, in care sesizam ca strada Mos Ion Roata este sub nameti si nu se poate circula, iar locurile de parcare sunt foarte putine, am decis sa sun direct la sursa. Ieri dimineata, am contactat-o telefonic pe Mirela Limbosanu, directorul Rosal Ploiesti, marturisesc intr-un acces de disperare. Desi nu ma asteptam la reactia domniei sale, a fost una pozitiva, iar utilajele au aparut in jurul orelor 10.30, dupa ce intervenisera pe strada Nicolae Filimon la un incendiu. Astfel, s-a lucrat in doua schimburi si strada Mos Ion Roata a fost dezapezita si se poate circula pe doua benzi. Nu vreau sa depasesc limita bunului simt, dar o rog pe aceasta cale pe Mirela Limbosanu sa nu uite ca sesizarea a fost facuta si pentru strada Gloriei care se afla in aceeasi situatie. Cu aceasta ocazie ii multumesc directorului Rosal pentru operativitate, atat in nume personal cat si al vecinilor si cred ca si primarului Andrei Volosevici, care banuiesc ca a dat OK-ul pentru aceasta actiune. Spuneam in titlu ca multumesc de doua ori Rosal-ului pentru ca nu cu mult timp in urma Bogdan Nicolescu, presedintele Consiliului de Administratie a ajutat o femeie fara picioare daruindu-i un carucior nou, de indata ce l-am rugat( cititi AICI).

Raman la parerea ca gestionarea deszapezirii putea fi mult mai buna daca in contract ar fi fost prevazut numarul exact de utilaje pentru a gestiona o situatie de criza ca cea din aceasta iarna. Ar trebui sa ne fie invatatura de minte pe viitor.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy