Take a fresh look at your lifestyle.

Membri ai clanului Somerta dati in urmarire

Doi ploieşteni sunt căutaţi de poliţiştii prahoveni, fiind daţi în urmărire. Pe numele lor, Judecătoria Ploieşti a emis mandate de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Cei doi sunt C. Hercule, în vârstă de 39 de ani şi F. Liviu, în vârstă de 22 de ani, ambii domiciliaţi în Ploieşti.

Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la depistarea lor, sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie ,sau să epeleze numărul unic de urgenţă „112”

Informaţii de background :

 

În ziua de 22.05.2011, în jurul orei 20.30, dispeceratul Poliţiei Municipiului Ploieştia a fost sesizat cu privire la faptul că în incinta unui magazin din zona străzii Rudului a avut loc un conflict între mai multe persoane .

 

În urma cercetărilor efectuate, echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că N. Ion se afla în incinta magazinului, la cumpărături. La un moment dat, în interior au pătruns patru tineri, doi dintre ei lovindu-l pe N. Ion cu obiecte contondente, după care au părăsit zona.

Din primele verificări, se pare că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi între persoanele implicate.

 

N. Ion a fost transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti, pentru a primi îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy