Take a fresh look at your lifestyle.

Luni, 16.01.2012, orele 14.00, din nou in fata Palatului Administrativ. In fiecare zi, daca e nevoie!

Situatia de la Ploiesti e una mocnita in continuare. Nefiind in atentia televiziunilor, motiv pentru care atragem atentia colegilor din presa ca macar de data asta sa se mobilizeze si sa nu mai lucreze dupa program de gravide, ploiestenii se urnesc mai greu. Oamenii care treceau pe langa grupul care strigam la bradul din fata Palatului Administrativ, ne priveau fara speranta. Din pacate, nici prefectul, nici primarul, nici presedintele Consiliului Judetean nu au venit in fata celor cateva sute de oameni care isi exprimau nemultumirea fata de actuala conducere. Aceste proteste trebuie sa continue in fiecare zi, pana cand Traian Basescu si cei care nu reusesc decat sa ne adanceasca in criza, nu isi vor fi dat demisia. Este un drum fara intoarcere, pentru ca odata intorsi vom fi mai sclavi decat am fost pana acum. Tacerea guvernantilor este un raspuns care trebuie san e motiveze sa ducem la capat ce am inceput. Tacerea lor e sinonima cu sfidarea si aroganta cu care ne-au tratat pana acum. Iar asa ceva trebuie sa inceteze. Avem drepturile noastre si ele trebuie respectate cu sfintenie. Asa cum noi ne respectam obligatiile.

Luni, la ora 14.00 ne vedem in fata Palatului Administrativ si hadeti sa manifestam in mod pasnic, sa clamam nemultumirile pe care le avem sis a cerem prefectului, ca reprezentant in teritoriu al Guvernului sa vina sa discute cu noi, sa retina ceea ce doreste poporul si sa tina cont de vointa noastra.

Facem apel si la sindicate, mai ales la sindicate, care sunt organizate, au experienta actiunilor de acest gen. Facem apel la liga studentilor, facem apel la organizatiile pensionarilor, facem apel la revolutionari.

Marti, miercuri, joi, vineri si in fiecare zi trebuie sa continuam protestele pentru a nu da satisfactie celor care ne conduc, pentru ca odata incetate vor reveni la atitudinea pe care au avut-o inainte de a izbucni nemultumirile.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy