Take a fresh look at your lifestyle.

Libertatea de exprimare a invins! Youtube a respins cererea conducerii Baroului Prahova de a bloca pamfletele F#ck it!, marca Intransigent. Multumesc Youtube

In primul rand vreau sa multumesc decanului Baroului Prahova, Emanuela Antonescu cea care mi-a facut un mare bine, prin IT-istul entitatii pe care o conduce si cu ajutorul caruia a ridicat ziduri inalte virtuale, in primul rand impotriva avocatilor prahoveni, multi dintre ei, onesti, care sunt scarbiti de modul in care le conduce destinele Baroului, coborand prin gandirea sa malefica si actiunile sale ciudate, cel putin, stacheta profesiei nobile de avocat.

Da, chiar mi-au facut un vbine, acum ma stiu si cei de la Youtube si imi dau voie sa continui cu pamfletele in liniste pentru ca ei au inteles ca ceea ce au cerut mamita Antonescu, Janina Ionescu si toti trepadusii care au ales sa umfle o minciuna cu intentia de a o face adevar, este o ingradire a libertatii de exprimare si a dreptului la munca. Sunt jurnalist de 23 de ani si pamfletar, duc ironia pana acolo unde e limita ei, si respect regulile Youtube, asa cum respect si iubesc meseria de jurnalist.

Incercarea Emanuelei Antonescu de a ma cenzura in anul 2022, de a bloca munca mea in care arat colegilor ei onesti, multi, devarata ei fata desi, sunt convins ca ei o stiu mai bine ca mine, dar, din pacate, nu reactioneaza impotriva ei si o lasa sa faca de ras profesia de avocat, culmea, intotdeauna prin interpusi, niciodata prin asumare directa: Asa este si cu chemarea in judecata impotriva pea pentru pamfletuld e mai jos, in care av. Janina Ionescu s-a simtit lezata in profesia ei, pentru ca am spus ca a agresat o colega, lucrur stiut de toata lumea din bransa ca fiind evident si ca e preoteasa, desi e maritata cu un preot.

Exclusiv// Șoc la Baroul Prahova. In urma unei motiuni, Emanuela Antonescu nu mai este decanul Baroului Prahova. Urmeaza alegeri

Modul in care reactioneaza Emanuela Antonescu si gasca ei arata o mare frica de adevar si au ajuns atat de jos incat incearca sa cenzureze adevarurile care se scriu in Intransigent sau se spun in palfletele F#ck it!, marca Intransigent. Ese un comportament tipic al oamenilor lisiti de transparenta, care au ceva de ascuns si fac totul ca sa puna sub pres mizeriile pe care le fac. Dar, intotdeauna adevarul razbeste.

Un lucru mai vreau sa subliniez: aceste comportamente nedemne din partea unor avocati, care se pretind a fi oameni de valoare, ma mobilzieaza sa merg mai departe si mai aplicat, pentru ca munca mea este una onesta, imi respect meseria, spre deosibire de avocatii Emanuela Antonescu, Janina Ionescu, Gabriela Dinu, Mihai Barbu, Cosmin Gradinaru, Daniela Vasile care aleg sa minta in fata instantei intr-un proces intentat mie, doar pentru ca asa li se spune, cu scopul de a cenzura ceea ce se spune despre decanul Baroului si nu indrezneste sa conteste…prietenii stiu de ce.

Concluzia? Pai cine poate sa o spuna mai bine decat maestrul Florin Piersic:

Inainte de a va invita sa vizionati pamfletele care au fost reintroduse dupa ce Youtube le blocase la cererea ipocritilor ai carui lider este Emanuela Antonescu, respectiv#14, #15 si #16, va invit sa cititi raspunsul tradus in romaneste, pe care l-am primit de la Youtube:

Buna ziua,

Am examinat reclamația și am stabilit că conținutul este exclus de la eliminare, pe baza regulilor noastre de confidențialitate, care pot fi găsite la http://www.youtube.com/t/privacy_guidelines. Conținutul nu încalcă politicile noastre și va rămâne pe site. Vă mulțumim că folosiți YouTube.

Pentru mai multe informații despre procesele noastre de eliminare, vă rugăm să urmăriți următorul videoclip: http://goo.gl/Dt5ZDw.

Salutari,


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy