Take a fresh look at your lifestyle.

jurnalulph.ro// Soluţie pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân la Ploieşti!

Sper din toata inima ca, dupa cativa ani de tatonari, toti consilierii locali isi vor da mana pentru a rezolva un proiect important pentru cetateni si anume acela al cainilor comunitari din Ploiesti. Forma finala a proiectului de HCL a fost negociata si cu reprezentantii puterii, in frunte cu avocatul Sorin George Botez, care a si acordat un interviu publicatiei online jurnalulph.ro. Multumirile mele le voi face publice la final, dupa ce va fi aprobat proiectul. Pana atunci, iata inceputul textului din jurnaluph.ro:

“Consilierii social democraţi ploieşteni au iniţiat împreună cu reprezentanţii ADOR; organizaţie condusă de Eugen Cristescu un Regulament pentru gestionarea câinilor cu şi fără deţinător din municipiul Ploieşti.

” Ploiestiul avea nevoie de acest regulament privind modul de gestionare a problemei cainilor. Incercam fara succes de ceva timp sa punem bazele unui nou adapost la Valea Calugareasca dar birocratia ne omoara. Principiile acestui regulament propus sunt foarte clare :…”

Continuarea punctului de vedere al consilierului Sorin George Botez puteti vedea AICI


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy