Take a fresh look at your lifestyle.

Nou// Ipocrit Media- o rubrica de atitudine impotriva pupincuristilor, ipocritilor, pseudo-deontologilor din media locala. Pazea!

Pentru ca sunt satul de partizanatul dintre majoritatea presei locale si puterea locala, iar orice greseala facuta de cei care ne conduc ori nu apare pe nicaieri, ori este prezentata ca un succes, am decis sa iau atitudine. Ceea ce va propun si va astept cu puncte de vedere referitoare la emisiunile pe care le vedeti, la articolele pe care le cititi, este un colt de ziar, fie el si on line deocamdata, in care sa va prezint ipocrizia, pupincurismul, lipsa de deontologie a colegilor mei.
De ce fac asta? Pentru ca la orice actiune in interesul comunitatii pe care o fac, acestia manifesta un dezinteres total, neintelegand ca nu este vorba despre mine, ci despre consecintele a ceea ce fac in folosul tuturor. Izolarea la care se doreste sa fiu supus ma lasa rece. Sunt putini cei care, poate de jena, mediatizeaza lucrurile bune, majoritatea isi vad linistiti de afacerile lor cu potentatii zile, politicieni mai buni sau mai rai. Slugarnicia de care dau dovada multi dintre jurnalistii prahoveni distruge unitatea care ar trebui sa existe in aceasta meserie in folosul cetateanului, in primul rand.
Asadar, va astept cu mic cu mare, sa disecam emisiunile posturilor tv locale, sa descoperim impreuna ceea ce se ascunde in spatele textelor din ziarele locale.
Ceea ce va propun de fapt, este undeva intre “Cronica carcotasilor” si “Comedia locala” in care se critica greselile de exprimare, balbele sau greselile gramaticale. De gresit oricine poate gresi, important este mesajul transmis. Iar acesta va face obiectul acestei rubrici care, cu ajutorul vostru, ne va face pe toti sa intelegem cine cu cine joaca, cine pe cine pupa in cur, de ce o face si cat de ipocrit este mesajul unora dintre cei care se pretind jurnalisti. Daca macar unul dintre cei vizati isi va schimba atitudinea fata de cei carora le transmit un mesaj, atunci inseamna ca nu am muncit degeaba. Va imaginati care sunt principalii vizati, nu?
 Adevarul e cuvantul de ordine si pamfletam tot ce prindem!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy