Take a fresh look at your lifestyle.

Informatie pentru membri UAP, la incheierea sezonului de incalzire

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova anunta membri sai, conform adresei primite de la Veolia Energie Prahova( Dalkia), ca “la sfarsitul sezonului de incalzire 2015-2016, toate instalatiile de utilizare ale clientilor vor ramane incarcate. La inceperea urmatorului sezon, starea acestora ar trebui sa fie neschimbata. Si la sfarsitul acestui sezon de incalzire se va proceda la sigilarea armaturilor(vanelor)”.

Dalkia transmite graficul cu programarea sigilarii armatoruilor, pe puncte termice, grafic pe care il regasiti in foto anexat.

Apelul Dalkia catre membri UAP, preseidnti ai asociatiilor membre este urmatorul: “In acest sens, va adresam rugamintea, de a ne acorda prijinul Dumneavoastra, prin delegarea unei persoane, cu drept legal de semnatura, care sa participe la opreatiunea de sigilare a ramaturilor aferente bransamentului ( subsol tehnic, camin, vane etc) urmand ca aceasta persoana sa semneze si sa isi insuseasca procesul verbal de sigilare in numele beneficiaruluicu care Veolia Energie Prahova are incheiat un contract de furnizare energie termica.
Restul informatiei il gasiti pe site-ul UAP…AICI


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy