Take a fresh look at your lifestyle.

In Siria, Statul Islamic a fost invins, dar lupta contra terorismului continua

Președintele rus Vladimir a declarant, recent, ca Statul islamic (IS, fost ISIS) din Siria a fost complet invins. Cu toate acestea, isi pastrează potențialul distructiv si poate ataca in diferite regiuni de pe glob, a mai spus acesta, conform Russia Today.

„In ciuda infrangerii sale militare, acest grup terorist [IS] isi pastreaza potentialul sau distructiv semnificativ, iși poate schimba tactica si poate lansa atacuri in diferite țari și regiuni din lume”, a spus Vladimir Putin intr-o declaratie adresata membrilor Conferintei de la Moscova-  Securitatea internaționala.

Alte grupuri extremiste prezinta, de asemenea, o mare amenințare pentru lume, potrivit liderului rus.

Acesta a subliniat, in cadrul Conferintei, ca acum este necesar sa ne gandim la noi forme de „cooperare multilaterala”. Acestea ar permite parților „să consolideze succesul” obținut in lupta impotriva terorismului.

Campania aeriană a Rusiei care sprijina eforturile de combatere a terorismului dusa de guvernul sirian a durat intre septembrie 2015 si decembrie 2017. In aceasta perioada , aproximativ 60 000 de militanti ISIS au fost eliminați, potrivit ministerului rus al Apararii.

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy