Take a fresh look at your lifestyle.

In atentia primarului// O alta dovada ca trebuie reziliat contractul cu Rosal SA

Dupa cum stiti, in data de 25 martie 2014, am depus la Registratura primariei Ploiesti o adresa insotita de un tabel cu cei 200 de semnatari ai petitiei pentru rezilierea contractului cu Rosal SA(vezi AICI ce contine adresa). Motivul principal al acestei petitii era acela ca Rosal, an de an, nu este in stare sa gestioneze deszapezirea desi inainte de iarna prezinta o multime de utilaje. Unii cititori au reclamat, pe buna dreptate, si faptul ca in Ploiesti curatenia nu este mentinuta la standarde normale, contractuale. Venim in intampinarea acestei idei cu poza de mai sus, dupa ce am vazut cu totii ce chin a fost sa circulam in municipiu, fie care eram la volanul masinii, fie care eram simpli pietoni. Asteptam un raspuns din partea primarului Iulian Badescu la cererea pe care 200 de ploiesteni i-au adresat-o prin Alianta pentru Drepturile Omului din Romania si, speram, va fi unul care sa tina cont de vointa cetatenilor.

Zona este in incinta blocurilor din Piata Victoriei, asa cum ne-a semnalat o cititoare a publicatiei Incomodph.ro, careia ii multumim.

Vom reveni cu amanunte…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy