Take a fresh look at your lifestyle.

Hidroprahova e cu Badescu. Se voteaza in draci pe site pentru el

Disperare mare la Hidroprahova. Un „curajos” pe numele lui Roberth sau  Stoica Petre, voteaza in draci pe site-ul Incomodph.ro pentru Iulian Badescu. Ba mai mult, face coment-uri cum ca n-as lua nici 0,0003% la Alegerile din 10 iunie. Din punctul meu de vedere, tot ce tine de Hidroprahova, nu reprezinta o tinta, pentru ca este foarte clar ca acolo sunt oportunistii USL, ca sa nu le spunem atarnatori. Ok, votati pana vi se incalzesc calculatoarele, chiar nu conteaza. Lupta pentru furatul voturilor se da oricum intre ai lui Badescu si ai lui Volosevici. Nici nu as vrea sa castig vreo functie furand voturi sau cumparand oameni. este greu pentru oameni obisnuiti cu aceea normalitate in care daca le oferi ceva te voteaza, sa inteleaga ca efectele acestei campanii purtate cu cumparari de voturi respecta intocmai principiul: „Vin ai nostri, pleaca ai nostru noi cadem in cur ca prostii!”. Ca sa intelegi si tu asta de la HIdroprahova, eu, spre deosebire de Andrei Volosevici si Iulian Badescu nu am obligatii financiare fata de niciun om de afaceri. Ei da, si vor plati cu varf si indesat din bugetul local, la care cu totii ne aducem contributia. Chiar si tu. Obligatia mea e doar catre ceteteanul onest, indiferent ca imi da sau nu votul sau. Tu esti? Dar eu nu te judec, pentru ca asa esti obisnuit sa traiesti, asta e normalitatea pentru tine. Alege ce vrei tu, dar sa nu iti para rau mai tarziu.

Voteaza-l in continuare pe al tau!

Avem informatii ca Iulian Badescu a trecut la amenintari, personal, ducandu-se acasa in Breasca, la unul dintre liderii de etnie, care au facut campanie pentru Volosevici. Urat, si de-o parte si de alta, cum se procedeaza in aceasta campanie. Stiu ca nu e nimic nou, dar una e sa o vezi din interior si alta din exterior.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy