Take a fresh look at your lifestyle.

Bomba//Ghici cine e sefa de cabinet a prefectului judetului Prahova? Ce bataie de joc

Am trait s-o vad si pe asta. Marele deontolog si moralist contemporan, profesionistul desavarsit in administratie si avocatul de mare succes atunci cand nu e primar, Andrei Volosevici, face ce face si isi propteste iubita in functii inalte. Andrada Necsulescu, o tanara de 24 de ani cu experinta adecvata acestei varste, logodnica primarului trece din functie in functie precm albinuta din floare in floare. Dupa ce a adus-o consilier personal, dupa ce a trecut-o la Directia de Comunicare ca s-o faca si functionar public, acum a dus-o la prefectura, unde a angajat-o ca si sef de cabinet al prefectului Virgil Nanu.

Ma incearca o stare de voma cand  scriu, sincer sa fiu, din cauza acestor golanii institutionale. Se da o lume peste cap pentru o pustoaicqa de 24 de ani, doar pentru ca este iubita primarului Andrei Volsoevici. Prefectul, in inconstienta lui se compromite angajand o persoana de 24 de ani, fara experienta in comunicare, cu cativa ani in campul muncii, si acestia pe pile, pornind de la fief-ul SRI, respectiv Conpet, unde a si fost remarcata de primar si ajungand sefa de cabinet la prefect.

Il intreb pe prefectul acesta la fel de lipsit de trasnparenta ca primarul Volsoevici, care puii mei au fost criteriile dumitale domn’ prefect, care au stat la baza acestei angajari? Ce o recomanda pe aceasta fata pentru functia pe care o ocupa?

Vreaus a vad si eu fisa postului pentru functia pe care o detine si o voi cere conform legii 544/2001. M-am saturat de nepotismele astea care nu aduc nimic bun cetateanului de rand ca mine care plateste contributiile si tot ce are de platit pentru ca iubita lui Volosevici sa ia o caruta de bai salariu si sa frece menta. Poate ca nu o freaca si e cea mai buna in functia asta, dar vreaus a vad asta si am nevoie de raspunsuri oficiale, asumate de catre reprezentantului angajatorului, Virgil Nanu, prefectul judetului Prahova.

Aceasta angajare este o jignire la adresa inteligentei cetateanului, pentru ca vine sa evite conflictul de interese in care se afla Andrada Necsulescu fiind angajata in cabinetul primarului Ploiestiului. Ce bataie de joc!

Intrebare: mai ataca prefectul vreo hotarare de consiliu local al Ploiestiului, daca iubita primarului este sefa lui de cabinet?

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy