Take a fresh look at your lifestyle.

Folositi detinutii la dezapezire daca Rosal nu face fata. Economisim si noi niste bani publici

Nametii sunt din ce in ce mai mari, atat pe strazi, cat si pe trotoarele ploiestene. Rosal este firma trebuie sa faca Ploiestiul sa arate ca primavara, dupa ce in decembrie cand nu ninsese deloc a luat 960.000 de lei pentru o dezapezire inexistenta. Acum Ploiestiul e, parca, desprins din iarna anului ’54, iar noi ne chinuim se trecem de la o zi la alta in conditiile in care platim servicii slabe la preturi de lux.

Exista variante dintre cele mai ieftine pe care autoritatile locale, dar in special primaria Muncipiului Ploiesti, nu le iau in seama. Veti vedea mai jos comunicatul de presa al Adminsitratiei Penitenciarelor prin care detinutii isi ofera serviciile voluntar, sub supraveghere, bineinteles, iar administratia ploiesteana se face ca ploua, desi afara e iarna in toata regula. Din informatiile pe care le avem Penitenciarul Ploiesti atrimis adrese ofciale tuturor instititutiilor, dar nu a primit niciun raspuns. In acest conditii de criza, risipa banului public poate fi oprita, daca exista constiinta la cei care conduc destinele municipiului Ploiesti si nu numai. Se pare ca incepand de maine vor fi din nou trimise adrese catre municipalitate si acelalte institutii. Facem apel pe aceasta cale la cei care le vor primi sa tina cont de ele si sa economiseasca banii publici dar, mai ales, sa vina in sprijinul ploiestenilor care nu mai fac fata la atata cantitate de zapada.

COMUNICATE DE PRESA

Informare de presă 02.02.2012

Pentru prevenirea şi combaterea efectelor negative ale fenomenelor meteorologice extreme asupra bunei desfăşurări a activităţilor specifice unităţilor penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a dispus tuturor directorilor unităţilor penitenciare să ia măsuri pentru punerea în aplicare, în mod corespunzător, a dispoziţiilor cuprinse în Planul cadru de acţiune pentru temperaturi extreme existent la nivelul ANP.

În acelaşi timp, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a dispus directorilor unităţilor penitenciare să contacteze autorităţile publice locale, în vederea punerii la dispoziţie, în regim de voluntariat, forţă de muncă specială (persoane private de libertate, care execută pedeapsa în regim deschis şi semideschis). Astfel, cu ajutorul persoanelor private de libertate s-ar putea interveni în degajarea căilor de comunicaţii, deblocarea căilor de acces în instituţii publice (spitale, şcoli etc.) şi a altor spaţii afectate de ninsori.

Acţiunile respective pot fi desfăşurate cu respectarea prevederilor Ordinului ministrului justiţiei nr. 420/C/22 februarie 2011, privind condiţiile în care persoanele condamnate pot presta muncă pe bază de voluntariat şi dispunerea măsurilor de siguranţă specifice


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy