Take a fresh look at your lifestyle.

Femeile care se respectă nu au nevoie de bani – Ele vor iubire, timp şi atenție

Desigur, îi poți oferi daruri și bijuterii, pe care și le dorea atât de mult. Poţi face totul ca să se simtă liberă, să nu ducă lipsă de nimic. Pentru a-i arăta cât de mult o apreciezi. Însă ea nu va acorda nicio importanță acestui lucru, pentru că cel mai valoros lucru pentru o femeie – este timpul pe care i-l oferi.

Acestei femei nu-i pasă de lucrurile scumpe sau de conturile bancare, pentru ea va fi important doar cât de mult petreceți viața împreună. Ea nu are nevoie de mașină, pentru care va trebui să plătești, lucrând ore suplimentare. Banii sunt importanți. Dar ei vin și pleacă. Iar timpul nu poate fi cumpărat. Este ceea ce ni se oferă doar pentru o clipă. Și depinde de tine cum îl foloseşti.

Timpul este de neprețuit, de aceea o femeie adevărată știe cât de important este să fie petrecut împreună cu persoana iubită. Și dacă în viața ei există o alegere între bani și timp, ea va alege timpul în orice circumstanțe. Pentru că relațiile adevărate nu se construiesc pe aceste bucăți de hârtie. Nu este ceea ce ar trebui să vă țină şi să vă lege. Tot ce contează, este timpul pe care îl împărtășiți împreună pentru micile bucurii ale vieții.

Da, poţi să-i oferi stabilitate financiară, pe care mulți o caută toată viața. Și să-i promiți că nu va fi nevoită să caute un acoperiș deasupra capului sau hrană pe masă. Şi copiii ei vor avea un viitor luminos. Poți să-i oferi totul, dar în cele din urmă, nimic nu va fi la fel de important precum e atenția ta. Ea vrea să fie cu acel bărbat, care îi va oferi fericirea, dar nu din contul banilor.

Ea este acel tip de femeie, ce caută un umăr puternic pe care să se poate baza. Bineînțeles, banii pot rezolva multe probleme și pot da anumite momente de fericire. Dar nimic nu poate înlocui sentimentul de a fi aproape, de la o simplă atingere. Nimic nu se compară cu cele mai blânde şi mângâietoare cuvinte.

Banii nu vor putea compensa ani întregi de atenție neîmpărtășită. Nicio sumă de bani nu o va face să rămână, dacă toate speranțele ei vor se vor sparge de peretele tăcerii. O femeie adevărată știe că sentimentele și atenția reciprocă în relație, înseamnă mult mai mult decât banii.

Pentru ea nimic nu este mai important decât dragostea ta. Mai devreme sau mai târziu, totul se reduce la: o iubești sau nu. De aceea, nu contează dacă îi oferi o casă mare cu grădină sau închiriezi un apartament mic.

Singurul lucru care va fi important – este dragostea ta. Este ceea ce așteaptă de la tine. Ea poate trăi fără bani, indiferent cât de tentantă este viața cu ei. Însă niciodată nu va dori să trăiască fără iubire reciprocă.

Sursă: lumealuioliver.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy