Take a fresh look at your lifestyle.

Podcast// Elitele Colegiului Nichita Stanescu despre medaliile obtinute in Indonezia si experientele acumulate

Astazi am avut placerea, dar mai ales onoarea sa discut cu reprezentantii echipei Colegiului Nichita Stanescu din Ploiesti, care au participat in perioada 1-5 noiembrie 2022, la Targul International de Stiinta si Inventii ISIF 2022. Elevii si studentii sunt:

Mihail-Alexandru Stănescu( student, fost elev Colegiul Nichita Stanescu), Maria Despan(studenta, fosta eleva Colegiul Nichita Stanescu), Radu Boia(student, fost elev Colegiul Nichita Stanescu),  Victor-Cristian Stoica si Alexandru-Gabriel Păduraru( Liceul Teoretic Șerban Vodă Slănic), Vlad-Cristian Bolocan, Darius-Andrei Drăghici, Daria-Jasmine Iosif, Andra-Maria Corcodel, toti elevi al Colegiului Nichita Stanescu.

Profesorii care i-au pregatit, insotit si supravegheat sunt: prof. Mariana-Oana Farcas & prof.dr. Carmen Argeșanu, care este si directorul Colegiului Nichita Stanescu. Din pacate, dna Argeșanu nu a putut participa la podcast.

Citeste si: O echipa de elevi si profesori ai Colegiului Nichita Stanescu participa la o competitie in perioada 1-5 noiembrie, in Indonezia. Mult succes! 

Echipa Colegiului Nichita Stanescu s-a intors cu medalii de aur de la competitia ISIF Indonezia 2022. Vezi cine sunt medaliatii cu aur si profesorii lor

Podcastul Intransigent, by Eugen Cristescu a avut prilejul sa scoata in evidenta copii minunati si profesori dedicati procesul de invatamant, care prin implicare comuna au creat proiecte care le-au adus medalii de aur, aprecieri din partea organziatorilor si oportunitati viitoare de colaborare. Cand stai de vorba cu tineri carora li se cultiva creativitatea iti dai seama ca Romania mai are o sansa in viitor si ca sistemul educational are nevoie de schimbari. O astfel de metoda in care elevul este incurajat sa gandeasca, nu sa reproduca ce a invatat, cuvant cu cuvant, da o sansa tinerilor sa se afle intr-o continua dezvoltare personala. Va invit sa urmariti un podcast cu elitele Colegiului Nichita Stanescu, care alaturi de profesoara lor Oana Farcas au aratat ca e atat de natural sa ajungi la un nivel la care altii doar viseaza daca te pui in slujba creativitatii si pasiunii pe care o ai.

Inchei cu citatul pe care l-am regasit intr-un din postarile d-nei Oana Farcas si care imi place mult, pentru ca transmite un mesaj cu care rezonez:„Mergi pe drumul Adevărului. Pe drumul minciunii sunt deja prea mulți”…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy