Take a fresh look at your lifestyle.

Echipa Colegiului Nichita Stanescu s-a intors cu medalii de aur de la competitia ISIF Indonezia 2022. Vezi cine sunt medaliatii cu aur si profesorii lor

S-a incheiat competitia internationala ISIF Indonezia 2022, care s-a desfasurat in perioada 1-5 noiembrie. La aceasta competitie au participat elevi din cadrul Colegiului Nichita Stanescu din Ploiesti, acestia fiind insotiti de profesorii Mariana Oana Farcas si Carmen Argesanu.
A sosit si ziua ceremoniilor de premiere, iar rezultatelor ploiestenilor au fost zdrobitoare. Elevii ale caror nume le regasiti mai jos, se intorc in tara  in tara cu medalii de aur si premii speciale care aduc onoare atat profesoirilor care i-au supervizat, cati si colegiilor din care fac parte si, bineinteles ii fac mandri pe parintii lor.
De mentionat faptul ca la competitie au participat reprezentanti din 32 de tari, care au inscris in competiei nu mai putin de 507 proiecte. Dupa cum puteti vedea mai jos, elevii de la Colegiul Nichita Stanescu si colegii lor de la Liceul Teoretic Șerban Vodă Slănic au luat medalii de aur si premii speciale.
Felicitarii tuturor celor care au facut ca sa se vorbeasca frumos despre Romania, prin munca, inteligenta si inspiratia lor!

Sper ca primarul Andrei Volosevici sa-si indrepte atentia si catre acesti oameni minunati si sa premieze eforturile lor, motiv pentru care ii multumesc anticipat. 

MEDALII SI PREMII SPECIALE PENTRU ECHIPELE ROMÂNIEI 🇷🇴🇷🇴🇷🇴
Proiect 1 – Spirituality: Human-Network Correspondence. Sectiunea Social Science MEDALIE DE AUR.🪙 ♥️🇷🇴PREMIU SPECIAL- MIICA MALAYSIA.
Supervizori: prof. Mariana-Oana Farcas & prof.dr. Carmen Argeșanu.
Participanți: Student Mihail-Alexandru Stănescu & studentă Maria Despan, Universitatea Politehnica București.
Proiect 2 – SNF Security in a Networking Field. Secțiunea Technology. MEDALIE DE AUR. 🪙♥️🇷🇴
PREMIU SPECIAL – SMET GROUP SINGAPORE
Supervizori: prof. Mariana-Oana Farcas & Student Radu Boia.
Participanți:
Victor-Cristian Stoica & Alexandru-Gabriel Păduraru – Liceul Teoretic Șerban Vodă Slănic
Vlad-Cristian Bolocan & Darius-Andrei Drăghici – Colegiul Național Nichita Stănescu Ploiești.
Proiect 3 – Non-Formal Methods of Teaching Networking. Sectiunea Education. MEDALIE DE AUR. 🪙♥️🇷🇴PREMIU SPECIAL – IARC IRAN.
Supervizor: prof. Mariana-Oana Farcaș
Participanți:
Daria-Jasmine Iosif & Andra-Maria Corcodel, Colegiul Național Nichita Stănescu Ploiești.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy