Take a fresh look at your lifestyle.

El e omul de la SGU pe care trebuie sa il invocati cand cineva „parcheaza ca un bou”. Vezi ce s-a intampla in Noaptea de Inviere

Una dintre cititoarele Incomodph.ro ne-a semnalat un caz care s-a petrecut in Noaptea de Inviere, adica un autovehicul a fost parcat pe trotuarul de langa linia de tramvai din dreptul Bisericii Sf. Anton, in asa fel incat tramvaiul sa nu poata trece pe langa el. Irina Gabriela, cititoarea noastra semnaleaza acest caz de tipul „parchez ca un bou” atragand atentia, pe buna dreptate, asupra angajatilor SGU Ploiesti care ar fi trebuit sa fie la curent cu acest incident si sa actioneze in consecinta. Din cate stim, persoana responsabila de Serviciul Blocari- Desfiintari din cadrul SGU Ploiesti este, mai nou, un individ pe numele lui Constantin Stanescu…a carei evaluare am cerut-o de la sefii sai protectori, dar ne-a fost refuzata pe motiv ca… SGU fiind SRL, nu se incadreaza legii salarizarii unitare a personalului platit din fonduri publice, respectiv Legea 284/2010.

Constantin Stanescu, pe care il vedeti in poza, este cel pe care trebuie sa il invocati in gand, de fiecare data cand cineva „parcheaza ca un bou”. Puteti sa il invocati si pe seful sau, Donald Constantin pentru ca il tine in brate desi nu s-a remarcat cu nimic pentru a fi promovat intr-o functie. Sau poate ca s-a remarcat…ca om de partid ca doar face parte dintr-un partid care da un candidat cu sanse la primarie.

Postarea pe care Irina Gabriela ne-a adus-o la cunostinta, precum si pozele care arata ce s-a intamplat in Noaptea de Inviere le aveti mai jos si va las sa trageti concluziile despre modul in care Constantin Stanescu sau SGU isi fac datoria in zilele in care ar trebui sa asigure permanenta, pentru a se evita conflictele de acest gen.

„Dupa principiul „parchez ca un bou” eu zic sa mai blocam putin tramvaiul ca doar unii dintre noi si-au tras sosea.

Da-i in colo de platitori de bilete, alt mijloc de transport nu si-au gasit? Da-i in colo de politisti ca in afara de o amenda pe care oricum nu o plateste nimeni nu au ce sa faca!

Unde sunt acum rechinii de la SGU sa ridice masinile cretinilor care parcheaza astfel? Aaaaa, nu mai ridica masini de cand au facut abuzuri blocand sau ridicand doar „anumite” masini!

Ma intreb acum, dobitocul asta e prost sau nesimtit?

Unui astfel de individ i-as lua talonul si permisul un an de zile, i-as da o amenda consistenta si l-as obliga sa presteze si cateva luni in folosul comunitatii!

Asta merita un nesimtit care ii sfideaza pe toti. Iar daca nu il duce creierul, sa stea acasa, e mai bine pentru toti!

Pozele sunt facute in apropierea Bisericii Sfantul Anton, Ploiesti, in noaptea de inviere…

Nu stiu daca e un enorias pios care dorea sa intre cu masina in biserica dar nu i-a permis popa sau vreun petrecaret venit in vizita la cineva din apropiere! Tot ce stiu este ca e un mare NESIMTIT!”


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy