Take a fresh look at your lifestyle.

Eficienta si profesionalismul sunt cel putin la fel de importante ca incompatibilitatea. Sunt sotii Albu cei mai eficienti si profesionisti pentru a ocupa functiile de director PLP si city manager?

Știu că s-a tot scris despre acest subiect, dar atâta timp cât pe cei implicați ii doare în cot, subiectul trebuie menținut pana va fi asumat si rezolvat in vreun fel. Adică până când aceasta situație este asumata public și decizia de a proceda asa este asumata și justificata. Este foarte posibil ca cei doi soți Albu sa fie cei mai buni pentru funcțiile de director Poliția Locală și City Manager și nu contează prieteniile pe care le au, ci valoarea, eficacitatea și profesionalismul lor. De asemenea e posibil să nu fi fost foarte performanți în trecut, pentru cetățeni și urbe și atunci trebuie sa știm acest lucru. Cum putem știi? Intr-un singur mod: conform legii funcționarii publici sunt supuși unor evaluări profesionale, iar aceste evaluări ar trebui sa stea la baza obținerii funcțiilor, pentru că e normal sa dai funcția celui mai bun, din toate punctele de vedere, inclusiv al încrederii pe care o ai în omul respectiv. Ca orice ploieștean disperat ca nu se schimbă nimic în Ploiești de ani de zile mă exprim.aici și vreau sa trăiesc intr-un oraș frumos, în care totul funcționează și eu ma simt bine pentru ca autoritățile subt cele mai bune. Pe Andrei Volosevici îl văd cât se agita să facă, dar numai el e în primărie? Unele dintre problemele cele mai importante sunt gunoaiele și ineficienta sau doar eficienta scriptica Politiei Locale.
Dacă stau bine și ma gândesc un City manager este, la propriu, mana dreapta a primarului si preia din responsabilitățile acestuia rezolvand problemele comunitatii. Aceste atributii revin atat politiei locale care trage la raspundere pe cei care incalca legile, dar și altor instituții dacă ceva nu funcționează și cetateanul onest este nemulțumit, cat city managerului care este obligat sa rezolve problemele administrative care revin prin fisa postului. Dar la noi, nu funcționează asa și asta ma duce cu gândul ca exista o incompatibilitate a ocupării funcției de director al Poliției Locale de către Cătălin Albu și a celei de City Manager a Simonei Albu, soția sa. Dacă cei doi, chiar fără să fie soți, ar fi extrem de performanți și de încredere, primarul nu s-ar mai incarca cu toate probleme și ar avea mintea limpede ca să dezvolte orașul. Dar mintea acestuia este ocupata intr-o proporție covârșitoare de problema gunoiului.
Va invit sa citiți mai jos un articol care prezintă din alt unchi această situație:

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy