Take a fresh look at your lifestyle.

Dupa doua luni, Badescu n-a facut nicio conferinta de presa. Legea spune ca e obligat sa faca macar una pe luna

Au trecut aproape doua luni de cand actualul primar, Iulian Badescu este in functie. Din cate vad, Badescu incearca sa dreaga busuiocul cu promisiunea electoral numita “pensie muncipala”, despre care se batea cu caramida in piept in campanie. Acum o arde cu tupeu ca la anul sa vada, sa calculeze si sa spuna cine va primi acest ajutor social, pe care nu il va acorda niciodata. Total nepregatit, asa cum l-am perceput inca din campanile, acum Badescu se teme sa iasa in conferinte de presa desi are obligatia prin legea sa faca acest lucru macar o data pe luna. Vreau sa stii ceva Badescule. Daca in campanile n-am avut cum sa ma “bat” cu tine pentru ca ai avut milioane de euro la dispozitie, acum, ca esti primar sa stii ca am sa o fac cu mare placere. Nu imi plac mincinosii, farsorii si ipocritii, iar tu pana acum te-ai dovedit a fi unul dintre ei. Nu iti accord patru ani ca sa ma contrazici. Trebuia sa o faci din primul minut al mandatului tau. Sunt cu ochii pe tine si orice greseala vei face o voi arata lumii in toata splendoarea ei. De-abia astept sa stam fata in fata in conferinta de presa. Daca nu joci corect, macar de-acum incolo, te-am ars!!!

Ca sa nu te obosesti foarte tare, uite ce spune Legea 544/2001, pe care ai obligatia sa o respecti:

Art. 17.

(1) Autoritatile publice au obligatia sa organizeze periodic, de regula o data pe luna, conferinte de presa pentru aducerea la cunostinta a informatiilor de interes public.

(2) In cadrul conferintelor de presa autoritatile publice sunt obligate sa raspunda cu privire la orice informatii de interes public.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy