Take a fresh look at your lifestyle.

Diversiune la Ploiesti. Noua Dreapta sau Roberta incearca, sacrificand tinerii?

Sambata, la Ploiesti, in jurul orelor 18.30 si-a facut aparitia un grup de tineri cu pancarde pe care scria “PD-L- USL, aceeasi mizerie”. Au fost eliminati din grupul nostru, pe buna dreptate, pentru ca pe noi nu ne intereseaza calitatea USL in acest moment. Este relativa, deoarce in afara de un discurs politic sinonim cu cei din strada, USL nu vine cu o strategie viabila de imbunatatire a conditiilor de trai. Poate aceasta strategie exista si nu poate fi exprusa pentru ca Boc si ai lui vor prelua ideile si vor incerca sa puna in practica fiind la putere. Poate nu.

Nu am reusit sa aflu cu exactitate de unde erau acei tineri. Unii spuneau ca ar fi fost de la Noua Dreapta, iar altii ca sunt de la tineretul PD-L. Nu emitem pretentii ca le stim pe toate, dar n-am auzit de Noua Dreapta la Ploiesti si merg pe cea de-a doua varianta. Dezamagitor este gestul acelor copii, care au incercat sa instige pe cei care isi exprimau nemultumirea. A fost doar un pas pana sa se incaibere lumea, iar jandarmii merita felicitati pentru modul cum au gestionat situatia. Indemn in continuare la manifestari pasnice, fara raspunsuri la provocari. Sa iesim in strada pana ultima farama de deminitate ii va determina pe cei care ne conduc sa isi dea demisia. E greu, dar nu imposibil. Europa e cu ochii pe noi si, din cate se pare, alaturi de noi.

Va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy