Take a fresh look at your lifestyle.

Desi aveau toate parghiile anti-poluare, Volosevici si Anastase au strans semnaturi ca sa-si acopere incompetenta

PDL a remis un comunicat in care se exprima propria satisfactie pentru rezolvarea a doua probleme ale comunitatii: poluarea si cainii comunitari. Veti citi mai jos comunicatul referitor la campania anti-poluare „Vreau să respir! Vreau să trăiesc!”. Si eu, tocmai de aceea, inainte de a citi dumneavostra vreau sa spun ceea ce gandesc despre actiunile membrilor PDL din Prahova.

De trei ani in fruntea orasului se afla Andrei Volosevici. Tot de trei ani, presedinte al Camerei Deputatilor este Roberta Anastase, iar prefect este Adrian Dobre, toti in slujba PDL. Si, tot de trei ani, la conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului si a Garzii de Mediu sunt oamenii PDL. In mod logic, demisia lui Stefan Popescu, daca primarul si sefa lui erau nemultumiti, trebuia sa fie data mai demult si pana acum sa se vada rezultatele. Toate parghiile au fost la indemana celor care acum se bat cu caramida in piept ca au strans semnaturi.

Cred ca Roberta, Andrei, Adrian si restul format din yesmani ne cred atat de tampiti, ne subestimeaza atat de tare incat nu mai fac diferenta dintre minciuna/ ipocrizie si realitate. Totul este deliberat si ipocrizia asta permenta nu face decat rau oamenilor de rand, conducandu-i spre o resemnare profunda, pana cand paharul se va umple.

Asadar, logic ar fi fost ca aceasta campanie de semnaturi sa nu existe, pentru ca la butoane se afla tocmai cei care au cerut-o. In cel mai rau caz s-ar fi impus o dezbatere publica.

Mai jos aveti comunicatul :

 

Comunicat de presă

13.11.2011

 

1. Campania anti-poluare a PDL Prahova Vreau să respir! Vreau să trăiesc! este un succes. La mai puţin de trei săptămâni de la lansare, primul bilanţ este următorul:

 

– 5000 de pomi plantaţi

– intrarea în revizie generală a instalaţiilor societăţilor comerciale suspectate de a ne polua oraşul

– demisia directorului Gărzii de mediu Prahova

– peste 36.000 de ploieşteni au semnat Scrisoarea deschisă adresată premierului Emil Boc, ministrului Mediului şi Pădurilor, preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, preşedintelui Gărzii Naţionale de Mediu cerând măsuri ferme privind stoparea poluării din oraş.

“Această campanie este un semnal serios pe care îl dăm tuturor autorităţilor cu competenţă în domeniul combaterii poluării că nu se pot juca cu sănătatea ploieştenilor”, a precizat Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova. “Alături de primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, şi de prefectul Adrian Dobre, am tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la gravitatea poluării din oraş. Cei care au gestionat această situaţie până acum au făcut-o cu rezultate modeste. Avem nevoie de oameni care să stopeze această poluare sau să plece acasă. Mă bucur că ploieştenii au venit în număr foarte mare alături de noi şi sunt convinsă că, împreună, vom reuşi să stopăm poluarea din oraş.”

Scrisoarea deschisă şi tabelele cu cele 36.000 de semnături vor fi depuse la Guvern, în cursul zilei de luni, 14.11.2011.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy