Take a fresh look at your lifestyle.

Deţinuţii din Penitenciarul Ploieşti voluntari pentru comunitate

Având în vedere condiţiile meteorologice deosebite şi căderile abundente de zăpadă din ultima perioadă, conducerea Penitenciarului Ploieşti a dispus măsurile necesare pentru informarea instituţiilor publice locale cu privire la disponibilitatea desfăşurării cu persoanele private de libertate, în regim de voluntariat, a unor acţiuni de deszăpezire a aleilor publice şi a căilor de acces.

Astfel, luni 13.02.2012 şi marţi 14.02.2012, 10 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au desfăşurat activităţi de deszăpezire la Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

Tot marţi, 6 persoane private de libertate selecţionate în regim semideschis, au ajutat la deszăpezirea căilor de acces la A.J.O.F.M. Prahova.

Acţiunile se desfăşoară cu respectarea prevederilor Ordinului ministrului justiţiei nr. 420/C/22 februarie 2011, privind condiţiile în care persoanele condamnate pot presta muncă pe bază de voluntariat, a normelor legale în vigoare şi dispunerea măsurilor de siguranţă specifice. Ele vor continua în funcţie de condiţiile meteorologice şi de solicitările primite din partea reprezentaţiilor instituţiilor abilitate.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm persoană de contact pe d-na insp. Comnea Cristina, telefon: 0244526325/int.136, mobil: 0753.091.210, e-mail: cristina.comnea@anp.gov.ro.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy