Take a fresh look at your lifestyle.

Daca vrei sa ingropi un dosar ori sa nu actionezi impotriva coruptiei…bine ati venit d-le inspector sef Cristian Gelu Manea

Mi-e din ce in ce mai greu sa scriu civilizat despre cei care consider ca au o parte de vina pentru ca exista abuzuri in sistemul de justitie. Ma refer la unii politisti, unii procurori si unii judecatori, nu la toti, dar din pacate oamenii de valoare sunt in linia a doua. Prin urmare, odata cu instalarea in functia de inspector sef al IJP Prahova a domnului comisar sef Cristian Gelu Manea, ma bucur pe acesta cale pentru linistea interlopilor din Ploiesti, pentru  politistii care comit falsuri intelectuale cu care protejeaza potentialii infractori in motivarile lor, procurorii si judecatorii cu aceleeasi „talente”, pentru angajatii din administratia locala sau prefectura care comit abuzuri in serviciu.

Multumesc d-le Cristian Gelu Manea, pentru modul imperial in care mimati preocuparea pentru ca Inspectoratul Judetean Prahova sa combata coruptia, mai ceva ca cea mai frigida femeie, orgasmul. Va respect pentru ceea ce faceti atat cat merita eforturile dvs.

Citeste si: 18 proiecte europene, incheiate cu ADR Sud Muntenia in 2019 de primaria Ploiesti sunt la pamant si risca sa fie rezilate. Volosevici, cat mai prostesti lumea, da-o incolo de treaba?

Dupa cum vedeti in raspunsul de mai jos la acest articol trimis catre IJP Prahova spre informare si actiune din oficiu, mi se raspunde ca aspectele semnalate nu s-au constatat incalcari ale prevederilor legale din domeniul de competenta al organelor de politie, cele 18 proiecte find in derulare. Adica, in opinia d-ului inspector sef Manea nu ar fi vorba despre neglijenta in serviciu.

Draga d-le comisar sef, pana o sa scriu despre modul in care ii protejati pe agentii Iulian Durica si Gheorghe Stoian, va comunic niste lucruri banale:

  • din solicitarea d-nei Roberta Anastase si raspunsurile primite de la ministri de resort, reiese clar ca fara circa 70 de milioane de euro, bani pe care domnia sa i-a solicitat, cele 18 proiecte nu vor fi finalizate niciodata
  • este adevarat ca in acest moment proiectele sunt in derulare, dar daca nu ati face politie pe genunchi, ati fi solicitat puncte de vedere de la ADR Sud Muntenia care se chinuie de ani de zile sa duca la final proiectele semnate, in timp ce administratia locala le pierde

Prin urmare, in cazul in care aceste proiecte nu se vor finaliza si nu se vor finaliza sigur, pe cale de consecinta va trebui sa va sesizati din oficiu, conform art. 292 din Codul de Procedura Penala. Asa ca invitatia ramane deschisa si daca nu veti lua masuri va faceti vinovat de abuz in serviciu.

In incheiere, va spun ca apreciez eleganta limbajului folosit in raspunsurile dvs, dar e  goala de continut si pe langa subiect. Din acest motiv ne vom intalni in instanta pentru ca aceasta sa va oblige sa raspundeti punctual si sa aplicati legea, eventual sa constate daca protejati pe cineva sau nu, prin raspunsurile dvs.

Va asigur de intreaga mea disponibilitate si obiectivitate in scrierea articolelor si vi le voi transmite mereu, pentru ca tin de competenta politiei, cu speranta ca se va implica cu adevarat.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy