Take a fresh look at your lifestyle.

Consiliul Local Ploiesti convocat de primar pe repede inainte, desi obiectul discutiei este Planul Urbanistic General, care necesita o o abordare in cunostinta de cauza

UPDATE// Intalnirea care s-a dorit a se desfasura la Teatrul Toma Caragiu, cu scopul definit intre informare si dezbatare, se doreste a avea loc cu portile inchise. Nu stim cine a solicitat-o( se pare ca primarul nu este prezent la fata locului), dar cert este ca reprezentantilor presei locale nu li se da voie sa fie in sala, din cauza unor gargauni care sunt in capul celor care o organizeaza si, probabil, nu aveau unde sa se intalneasca dupa Paste ca sa-si povesteasca unul altuia cum s-a distrat. Speram ca cei care au organziat acest simulacru de intalnire pe tema PUG, sa inteleaga ca nu pot invoca faptul ca aceasta este o dezbatare publica, pentru ca nu se organzieaza pe genunchi, decat de catre incompetenti care nu inteleg ce inseamna. Poate fi, cel mult o informare, dar nu are nicio valoare juridico-administrativa. Este inadmisibil ce se intampla!

Nu mai stim cum sa calificam ceea ce se intampla in primaria Ploiesti cand vine vorba despre transparenta, mai ales cand e vorba despre proiectele care vizeaza domenii importante pentru noi toti. Unul dintre domeniile de care Ploiestiul are nevoie sa functioneze ca la carte este Planul Urbanistic General, adica asa cum e cunoscut de toata lumea: PUG-ul.

Din informatiile noastre, azi-noapte consilierii locali au fost instiintati ca astazi se va discuta sau se va aproba PUG-ul, in cadrul Consiliului Local Ploiesti, pe repede inainte, fara o dezbatere adecvata in prealabil. Despre acest mod a primarului de a rezolva problemele orasului s-a tot scris, adica acest mod de lucru cu sedinta de indata sau extraordinare, care nu au nicio legatura cu aceasta titulatura. Nu mai suprinde pe nimeni ce face d-ul primar Andrei Volosevici cand vine vorba despre sedintele de consiliu local, nu mai surprinde pe nimeni ca domnia sa pleaca in timpul lor in biroul sau si se intoarce tot mai nervos inainte de terminarea lor cand simte ca are ceva de spus si nu vrea sa fie oprit din discurs.

Ca dovada ca nu exista nici cea mai mica preocupare pentru transperenta din partea acestui edil, Intransigent va invita sa cititi ce scrie in fotografia de mai jos, care este un print de pe site-ul ploiesti.ro, unde se face referire la atributiile primarului desprinse din legea 215/2001, cu privire la administratia publica, in conditiile in care aceasta lege nu mai exista din 2019, cand a fost aprobat Codul Administrativ, prin OUG 57.

Daca le arati cat de incompetenti sunt se supara pe tine, pentru ca adevarul doare. De aproape trei ani sa nu mai existe o lege si tu sa nu stii chestia asta, nu este o scuza, ci este o demonstratie clara ca esti incompetent, dalasator, superficial, indolent sau, de ce nu, analfabet functional.

Suntem tare curiosi ce se va dezbate si, mai ales, ce se va decide astazi in legatura cu PUG-ul Ploiestiului.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy