Take a fresh look at your lifestyle.

Consilierul local Alexandru Stefan a iesit in strada sa stranga semnaturi pentru proiectul modernizare Hale Centrale si sa discute cu cetatenii

Ai zice ca Ploiestiul este un oras gri, unde nu se intampla nimic sau nimic bun, mai ales cand vine vorba despre administratia locala. Dar nu, exista o pata de culoare proactiva intre consilierii locali. Este un tanar de 30 de ani, care arata multa implicare si, mai ales, determinare, idei si proiecte pentru ca Ploiestiul sa arate ca o localitate europeana, daca administratia locala tot pierde finantari pe banda rulanta.

Este vorba despre consilierul local Alexandru Stefan, din partea Partidului Prahova in Actiune, care vineri 1 iulie 2022 a avut o initiativa inedita in incercarea sa si a colegilor sai de a moderniza zona Halelor Centrale, prin strangere de semnaturi de la cetateni. Alaturi de el a fost si colegul sau Cristian Ionescu, consilier local si el si Gabriel Marin, alt coleg de partid. Din cate am inteles si-a propus sa stranga 50.000 de semnaturi si, la cat de perseverent il vad ca este, mai mult ca sigur ca va reusi. Am avut ocazia sa stam un pic de vorba, despre problemele Ploiestiului. Puteti gasi discutia care incepe de la minutul 1:15:00 mai jos, dupa ce am semnat, bineinteles, tabelul pentru proiectul de la Halele Centrale. Nu stiu cate semnaturi a strans Alexandru Stefan pentru proiectul sau, dar am observat deschiderea cetatenilor pentru astfel de discutii in strada cu alesii. Au avut ocazia sa spuna ce ii doare, iar consilierul parea ca are o rabdare de fier sa ii asculte, chiar si pe cei care au venit doar cu reprosuri, multe dintre ele justificate. Daca vreti sa urmariti transmisiunea live de vineri, dati click AICI.

Desi pare mai mult o actiune civica, ea vine de la un politician local si m-as bucura sa vad cat mai multi din cei 27 alesi, implicati in viata comunitatii, nu doar cand se intalnesc intre ei in Consiliul Local in sedintele ordinare si cele extraordinare. Daca ar proceda asa ar afla ce ii doare pe cetateni si, pentru ca solutiile sunt la ei, sa rezolve toate problemele care le sunt semnalate.

Inchei prin a spune ca voi sustine intotdeauna oamenii implicati, perseverenti, indiferent ca sunt politicieni sau nu, cu ale caror metode empatizez si le cred oneste. Urmarindu-l pe Alexandru Stefan si in sedintele de Consiliu Local pot spune ca intruneste calitatile necesare pentru a-i fi promovate activitatile in folosul ceteanului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy