Take a fresh look at your lifestyle.

Certificatul medico-legal atesta loviturile primite. Politistului i s-a dat condica de prezenta spre semnare

Incidentul din data de 22.04.2019, dintre primarul localitatii Podenii Noi si seful Politiei Locale, respectiv Mihai Alionte si Laurentiu Dobrogeanu, a lasat urmari fizice asupra celui din urma. Din discutiile avute cu acesta, am retinut ca are dureri in zona bazinului de la lovitura cu piciorul dar, mai ales, la cap, unde, de asemenea, a fost lovit. Certificatul medical din imagne atesta ca politistul local a fost lovit, iar durerile pe care le inregistreaza acum, dupa atatea zile, nu sunt de gluma. Cu atat mai mult, mai ales in legatura cu lovitra la cap, stiut fiind faptul ca acesta a fost la un pas de moarte in urma cu cativa ani, din cauza unei meningo-encefalite puternice.

Altercatia din data de 22.04.2019 a pornit de la faptul ca primarul ALionte, prin subordonatii sai, a refuzat sa ii puna la dispozitie lui Laurentiu Dobrogeanu condica de prezenta spre a fi semnata, pe motiv ca nu are instructajul pentru protectia muncii efectuat. Numai ca obligatia ca angajatii sa fie instruiti cu privire la protectia muncii revine angajatorului si, din cate stim, mai este in termen sa se achite de aceasta obligatie, pentru a nu fii sanctionat de Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova. Revenind in prezent, astazi, 30 aprilie 2019, Dobrogeanu s-a prezentat la servici si a gasit condica de prezenta care a produs atata scandal, semnand-o si desfasurand activitatea conform fisei postului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy