Take a fresh look at your lifestyle.

Cand banii distrug caracterul

Dupa meciul cu CS Mioveni 2, un grup de suporteri din Peluza 1 Ilie Oana au mers la o discutie cu presedintele Petrolului Cristi Vlad, legata de comportamentul unui angajat al Veolia ( asa sustine respectivul) si anume Cornel, omul pus sa supravegheze cum isi fac datoria stewarzii la meciuri.
Acest Cornel are o atitudine ostila fata de membrii peluzei sus mentionate creand o stare de tensiune intre suporteri, deasemenea dupa parerea noastra, depasindu-si atributiile.
In cadrul discutiei unul dintre suporteri adresandu-i o intrebare banala d-lui Cristi Vlad a primit urmatorul raspuns :”cu tine nu vorbesc”!
Trebuie mentionat ca atitudinea d-lui Cristi Vlad vine in  urma unui interviu mai vechi dat in presa locala de respectivul suporter care ii reprosa lui C. Vlad ca, desi au plecat impreuna la drum, suporteri si oficiali ai clubului, el s-a distantat de suporteri dupa venirea partenerului finantator si al grupului Veolia, afisand o atitudine obedienta fata de investitori si o raceala accentuata fata de anumiti suporteri.
A uitat ca la inceput vorbea cu noi zilnic cerandu-ne sprijin, ca unii din noi, datorita atitudinii avute in sedintele de Consiliu Local au avut de suferit din partea fortelor de ordine, a uitat eforturile financiare facute de unii din noi …
In incheiere, domnule UITUC va reamintesc ca desi am plecat la drum impreuna si pe unii din noi i-ati aruncat din mers, nefiind multumit de faptul ca spun lucrurilor pe nume, SI NOI SUNTEM PETROLUL.
Noi cei ce am fost mereu cu sufletul langa acest club nu vom abandona lupta.
Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy