Take a fresh look at your lifestyle.

Boc, curva proasta mai esti. Daca nu erai asa, aveai onoare si iti dadeai demisia!

Rovana Plumb a iesit in conferinta de presa si a facut o greseala mentionand art.7 din Tratatul Constitutional al UE, in care se mentioneaza ca se pot impune sanctiuni asupra tarilor in care nu se respecta democratia. Premierul Emil Boc, dupa noua zile de proteste in strada, a asteptat ca o curva proasta sa poata iesi in conferinta si sa speculeze o greseala.  „PDL cere imperativ PSD sa nu blocheze fondurile europene. Avem nevoie de sase miliarde de euro in acest an”, spune premierul paralel cu realitatea pe care o traieste. Timp de noua zile a stat la cutie, sperand ca oamenii din piete se vor potoli si nu vor mai scanda sa pice guvernul sau Basescu. Mi-e scarba de un asemenea om si de toti cei din jurul lui, care ne sfideaza in continuare si nu tin cont de revendicarile noastre. Trage cu dintii de scaun, in conditiile in care poporul ii cere demisia. E bagat la inaintare de presedintele Basescu, cel care tace malc de noua zile. Nici unul nici celalat nu au auzit de demisia de onoare. Nu iau in calcul aceasta varianta, iar Boc trage nadejde ca sa gaseasca sprijinul in Parlament, acolo unde are majoritate formata din toate curvele natiunii. Adica UNPR, UDMR …Minoritatile ar trebui sa se retraga definitv de la aceasta guvernare si sa solidarizeze cu poporul roman. Emil Boc este total rupt de realitate si cere dialog, tocmai el care timp de trei ani nu a zis nimic. Mai mult, si-a asumat raspunderea guvernamentala pentru legi de maxima importanta pentru romani. Asta ce e? Cumva deschidere spre dialog. Eu nu vreau dialog cu acest om, cu oameni ca Roberta Anastase, Traian Basescu, Sever Voinescu-Cotoi. Voi astia care ati spus despre cei care v-au trimis in Parlament ca sunt viermi, dobitoci, ciumpalaci, nevrotici sunteti de-a dreptul tampiti pentru ca nu intelegeti ca romanii nu va mai vor. La randul lor cei din USL trebuie sa intelega ca daca vor proceda la fel si nu isi vor elimina coruptii din partide, capusele care sunt la tot pasul, atunci vor pati la fel. A venit momentul zero si tara asta are nevoie de politicieni curati, nu fosti comunisti, fosti securisti.

Ca sa intelegeti, pe mine nu m-a scos nimeni in strada, nu ma plateste nimeni. Am iesit si ies in continuare pentru ca sunt satul de voi, de minciunile voastre, de furturile voastre inteligente, de tot ce reprezentati. Natiunea asta incepe sa deschida ochii, nu mai putem fi pacaliti asa cum s-a intamplat in ultimii 20 de ani. Diversiunile voastre sunt puerile. Nici Diaspora care v-a votat nu va mai vrea. Sunt si ei la fel de dezamagiti ca noi. Dialogul despre care vorbiti acum, mort si ingropat in ultimii trei ani, cel putin, sa vi-l luati si sa vi-l varati in fund pana va iese pe gat, nesimtitilor.

Demisia de onoare e singura care v-ar mai spala obrazul!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy