Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu, un mincinos innascut. Traseul 222 atribuit unor pesedisti, iar RATP pierde circa 45.000 de lei pe luna

Astazi, am primit pe mail un comunicat de presa sec, asa cum sunt toate pe care administratia Badescu le trimite in ultima vreme. Iata comunicatul:

“Primaria Municipiului Ploieşti, prin RATP, anunta publicul calator ca traseul 222 Gara de Vest –Real si retur se desfiinteaza incepand de miercuri, 1 august 2012.

Masura a fost luata in urma solicitarii conducerii Hypermarketului Real.

Calatorii care si-au procurat abonamente pe traseul 222 pot circula, pana la epuizarea valabilitatii, cu trasee ale caror rute se suprapun cu acesta pe baza tronsonului comun aprobat.”

Realitatea este cu totul alta, iar primarul Iulian Badescu se califica in profesiunea de mincinos. Nu Hipermarketul Real a solicitat masura desfiintarii traseului 222, ci chiar Badescu, care a solicitat in urma cu o saptamana celor de la RATP rezilierea acestui contract care aducea venituri de circa 45.000 de lei pe luna.

De ce doreste sa obstructioneze Iulian Badescu RATP-ul? Simplu, pentru ca are un interes. In comunicat nu se spune adevarul decat pe jumatate. Realitatea este ca primarul doreste rezilierea contractului aducator de venit la RATP, pentru ca déjà a atribuit acel traseu firmei DST, care apartine unui pesedist numit Daniel Sepsi, care este fratele Andei Cont si cumnatul lui Bogdan Cont.

Mai mult, saptamana trecuta, Iulian Badescu a facut o vizita fulger la RATP, unde a aratat cat se poate de vizibil ca il doare in cot de de aceasta regie. Domnia sa a adus la cunostinta angajatilor ca urmeaza o reducere de personal si ca nu il deranjeaza ca vor face greva doua, trei luni. Motivul l-ati citit mai sus, adica firma DST a pesedistilor invocati, care stau la usa sa preia activitatea.

Ar fi interesant ca primarul sa expplice opiniei publice de ce le-a adus la cunostinta angajatilor RATP ca “gaura” de opt milioane de euro facuta de Radu Popescu pentru neachitarea TVA la subventie, a ajuns acum la circa 16 milioane de euro. Facem aceasta sugestie, pentru ca primarul Iulian badescu este de doua luni in functie!!!

Badescule ai inceput prost si ca sa citez o Lege a lui Murphy, orice incepe prost se termina si mai prost.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy