Take a fresh look at your lifestyle.

Autobuzele RATP distruse- pagube de 33600 lei. S-a facut plangere penala, dar nu se stie impotriva cui

Am reusit sa aflam la ce suma este estimata paguba produsa autobuzelor RATP, de catre suporteri la meciul de fotbal Petrolul- Rapid. Din cate se se pare este vorba de o estimare in jurul sumei de 33.600 lei, ceea ce reprezinta reparatiile a doua autobuze articulate, contra sumei de circa 1.300 lei, in timp valoarea reparatiilor pentru autobuzele Man distruse este diferenta pana la 33.600 lei. Din cate am inteels, suma de 1.300 lei va fi platita de RATP, in timp ce diferenta va fi suportata prin asigurarea Casco, pentru care RATP va achita suma de 200 euro, reprezentan franciza. RADCAR este firma care va asigura reparatiile pe casco, firma asupra careia planeaza suspiciunea ca i s-a atribuit un contract pe trei ani, fara licitatie. Alo, organele abilitate, sunteti pe receptie?

Din informatiile pe care le avem din cadrul primariei, RATP a intocmit plangerea penala impotriva a “n” oameni, pentru ca nu se stie cine sunt acestia, ceea ce pare o cauza pierduta. In aceste conditii il rugam pe domul primar sa nu se mai chinuie sa pun ape butuci RATP, ci saptamanal sa puna toata “flota” la dispozitia galeriilor adverse Petrolului deoarce, cu siguranta, vor fi distruse de fiecare data, avand in vedere rivalitatile, pe care, personal, nu le inteleg.

Avem si un zvon dragut care, daca se adevereste, mai inlglodeaza un pic bugetul RATP. Astfel, se pare ca onor conducerea RATP intentioneaza sa vanda basculantele de la Coloana 8 si sa aduca toata sau aproape toata coloana de autoturisme de la primarie in locul lor. In acest fel soferii de la primaria Ploiesti vor fi detasati la RATP si vor primi salariile celor de la regie. Consecinta: cresterea cheltuielilor RATP cu salarii , cu intretinerea masinilor , cu combustibul. Tare domn’ Badescu. Nu?

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy