Take a fresh look at your lifestyle.

Audierea publica a avut loc. Saptamana viitoare vom stii care sunt solutiile propuse de ploiesteni noului Consiliu Local

Ieri, la Casa de Cultura a sindicatelor a avut loc Audierea Publica cu tema: CAINII COMUNITARI- intre indiferenta autoritatilor si mila ploiesteanului. Ce alegem ca sa rezolvam problema?

Dupa cum stiti, sau ar trebuie sa stiti daca presa locala ar fi fost una onesta, inititatorul Audierii publice este Eugen- Costin Cristescu, candidatul PNTCD la functia de primar al mun. Ploiesti si exponent al societatii civile, ca presedinte al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania. “Prin acest demers am dorit sa arat cetatenilor ca pararea lor conteaza si sa le garantez ca se va tine cont de ea, indiferent de pozitia in care voi fi dupa data de 10 iunie 2012. Solutiile propuse de ploiestenii implicati in acest fenomen al cainilor comunitari de pe strazi va fi dus mai departe in viitorul Consiliu Local, care va trebui sa puna in aplicare ceea ce au decis cetatenii. In cazul in care nu va fi asa, voi intitia o campanie de strangere de semnaturi si voi intia un proiect de hotarare. Oamenii trebuie sa stie ca existam si ca pentru noi, ei conteaza”, spun eu, pentru ca deontoloaga presa nu caraie nimic despre acest demers onest pe care l-am facut, dar in schimb ascunde cu stoicism campanaia murdara pe care o duc deopotriva, Andrei Volosevici si Iulian Badescu. Cer anticipat scuze jurnalistilor care au venit la aceasta Audiere Publica, foarte putini ce-i drept.

In sala de 200 de locuri a Casei de Cultura a Sindicatelor s-au prezentat circa 50 de persoane, iar numarul depozitiilor colecatte in intervalul 14 mai- 30 mai 2012, este de 33 de depozitii. Asteptam cu interes Raportul de sinteza al Comisiei de Experti, compusa din Carmen Arsene, vicepresedinte FNPA, Alexandra Ciobacel, jurist, Mihael Ivoresciuc, medic de medicina umana. Saptamana viitoare vom prezenta presei locale solutiile propuse de cetateni si speram, ca macar pe ultima suta de metri, sa arate profesionalismul si impartialitatea de care a dat dovada inainte de campanie.

Mai trebuie mentionat ca alaturi de mine, ca initiatori, au fost Stefana Oana Duta, membru Asociatia “Noi si ceilalti” si Elena Corina Barbu, presedinte al Asociatiei Tinerilor din Liceul Nichita Stanescu “ATEENS”.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy