Take a fresh look at your lifestyle.

Acuzat ca a dat o gaura de 100.000 de lei la Politia Locala pentru care s-ar fi dat NUP, Cezar Stoichiciu este interimar la CSM Ploiesti. “Hotul neprins, negustor cinstit”- spune o vorba

Acum doua zile, cineva care semna Alex Alexandru posta un comment in dreptul unui articolul scris inca din 2013: Poltia Locala Ploiesti// Cezar Stoichiciu si Mariana Ionescu s-au ales cu plangere penala pentru o achzitie cu cantec a statiilor de emisie- receptie.

Commentul era asa: “Acesta este noul director al Csm Ploiești, susținut de psd și alianță.Intr-un cuvânt se întoarce „lupul paznic la oi”,sau „sărim din lac în put” Vă uram mult spor domn’ director,alături de partenerul dvs., care neantreruot sta în spatele dvs. și va pupa neanunțat. E de plâns, nu de ras.Speram ca noua conducere din 2016,când vor veni alegerile,sa îndepărteze acești intruși interimari,anchetați.”.

Initial am zis ca e o gluma, buna sau proasta, dar o gluma. Nu a fost sa fie asa si am aflat ieri ca Cezar Stoichiciu  a fost pus in functia de director interimar la Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, pentru trei luni din cate ne-a spus Iulian Teodorescu in cadrul conferintei de presa de astazi.

“Se suspenda din calitatea de functionar public pe perioada in care va gestiona CSM. A fost o discutie a Aliantei( PSD+ALDE+UNPR) in care am hotarat cine va ocupa aceasta functie in baza noului regulament. N-am fost sesisizati in mod clar( n.r.- cu privire la antecedentele persoanei in cauza). La momentul sustinerii concursului ne vom incadra pe lege dar, inca o data va spun, nu am cunostinta ca un functionar public care un dosar penal sa ramana in calitate de functionar public atata timp cat ar fi asa ceva. Daca s-ar fi intamplat acest lucru banuiesc ca ar fi fost suspendat din calitatea de functionar public”, a declarat Iulian Teodorescu, in cadrul conferintei de presa.

Domnule Teodorescu, dupa cum vedeti in articolul al carui titlu e la inceputul acestui text, Cezar Stoichiciu a avut o plangere penala, in urma unui raport al Curtii de Conturi care a constatat un prejudiciu in jurul a 100.000 de lei, pe care l-ar fi creat acest individ din calitatea sa de Sef Achizitii Publice din cadrul Politiei Locale. Daca nu a fost suspendat din calitatea de functionar public pana acum este tocmai din cauza Statutului functionarilor publici, adica al Legii 188/ 1999, care le da drepturi pe care unii nu le merita. Din pacate, astfel de numiri nu fac altceva decat sa arate ca lumea in care traim este una bolnava, in care poti promova in functie oricum, numai daca te instruiesti nu.

Din cate mi s-a spus, in dosarul penal care l-a vizat, Cezar Stoichiciu a primit un NUP, pe care il astept pe mail, dar parerea mea este formata dupa ce am studiat acest caz in amanunt. Poate n-ar fi rau sa redeschidem acest caz, ca sa ne convingem ca omul acesta este nevinovat si viata de huzur pe care o duce nu are la baza decat salariul de functionar public, iar acea parte a presei care l-a sustinut in campaniile de presa impotriva sefilor sai trecuti sau prezenti a fost bineintentionata si nu partinitoare.

Hotul neprins, negustor cinstit, spune o vorba din batrani!
Vom reveni cu puncte de vedere oficiale, conform Legii 544/2001, in legatura cu acest caz si, foarte probabil, cu o ancheta jurnalistica despre acest om atat de iubit de o anumita parte a presei, total …dezinteresata.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy